Як підключити бездротові навушники до пристроїв без Bluetooth?

2 хв. читання

Будь-які бездротові навушники не можна підключити до пристроїв без підтримки Bluetooth. Але розробники компанії RHA вирішили цю проблему.

Інженери студії RHA розробили спеціальний адаптер, який дозволяє бездротовим  навушникам сполучатися з пристроями без підтримки Bluetooth. Це невеликий бокс, за розмірами і формою нагадує зарядний кейс від AirPods, з конектором 3,5 мм і підтримкою стандарту Bluetooth 5.0. З його допомогою адаптер можна підключити до абсолютно будь-якого гаджету з міні-джек і використовувати в якості ресивера.

headphones

В результаті користувачеві відкриваються широкі можливості щодо застосування своїх навушників. Наприклад, завдяки адаптеру їх можна підключати до старого iPod Classic, який до цих пір в ходу у багатьох користувачів, телевізору або медіасистемі в літаках, які часто працюють тільки з дротовими навушниками.

Незважаючи на те що адаптер безпосередньо підключається до електронного пристрою і, за логікою, повинен підживлюватися від нього енергією, час від часу йому все-таки потрібна зарядка. За словами творців, аксесуар здатний пропрацювати 16 годин без перерви, проте потім його потрібно підключити до мережі електроживлення. Для цього в комплекті з ним поставляється кабель USB-C.

Адаптер працює з різними типами бездротових навушників. На його корпусі присутній світловий індикатор, що сповіщає про зарядку вбудованої батареї, а також одна єдина кнопка активації з’єднання, розташована збоку. А от чи варто таке задоволення – 49,99 доларів – вирішувати Вам.

До речі, Ви знаєте, що таке NFC, які має переваги і особливості? Адже сьогодні вона є головною бездротовою технологією завдяки поширенню систем безконтактних платежів. 

Також фахівці Check Point виявили новий вид шкідливого ПЗ для Android, який встиг заразити більше 25 млн пристроїв.

Стало відомо, що Facebook вбудовує приховані коди в фотографії, завантажені користувачами на сайт. Компанія може відстежувати пов’язану з ними активність і використовувати ці дані для таргетованої реклами.

Окрім цього, Команда дослідників, в яку увійшли представники чотирьох університетів США, вивчили технологію Secure Encrypted Virtualization (SEV) від компанії AMD і виявили, що при певних обставинах зловмисники можуть обійти її захист.

Поділитися
Exit mobile version