Як позбутися WhatsApp на Android та iOS? – ІНСТРУКЦІЯ

5 хв. читання

WhatsApp – одна з найпопулярніших служб обміну повідомленнями на планеті, але вона не позбавлена проблем. Якщо Ви хочете залишити цей месенджер через питання конфіденційності, ось як видалити свій обліковий запис у WhatsApp.

Ви можете видалити свій обліковий запис WhatsApp на iPhone або Android протягом декількох секунд. Але перш ніж це зробити, Ви повинні знати, що ця дія незворотна. Якщо Ви просто переходите на новий телефон, вам не потрібно видаляти свій обліковий запис, пише How-To Geek.

Після видалення Вашого облікового запису WhatsApp Ви втратите доступ до всіх своїх повідомлень та медіафайлів. Фактично, WhatsApp також видалить Ваші резервні копії з iCloud та Google Drive. Коли Ви знову створите обліковий запис у WhatsApp, Ваші старі дані не відновляться.

whatsapp instagram

Ви втратите дані свого облікового запису та фотографію профілю, а WhatsApp видалить вас із усіх груп WhatsApp (хоча самі групи залишаться). Відповідно до політики WhatsApp, може знадобитися до 90 днів, щоб WhatsApp видалив всю Вашу інформацію.

Як видалити свій обліковий запис WhatsApp на Android?

Ви можете видалити свій обліковий запис WhatsApp у розділі “Налаштування”.

1. Відкрийте програму WhatsApp на своєму смартфоні Android, щоб розпочати. Потім торкніться значка меню з трьома крапками у верхньому правому куті. Тут виберіть опцію “Налаштування“.

2. Тепер перейдіть до розділу “Обліковий запис“.

3. Звідси натисніть кнопку “Видалити обліковий запис“.

4. Введіть свій номер телефону та торкніться “Видалити обліковий запис” внизу сторінки. WhatsApp запитає Вас про причину, чому Ви бажаєте позбутися месенджера. Ви можете залишити це поле порожнім, якщо хочете.

Торкніться опції “Видалити обліковий запис“.

5. Ви знаходитесь на заключному екрані процесу видалення. WhatsApp скаже Вам, що це незворотна дія, і всі Ваші дані, включаючи резервні копії, будуть знищені під час видалення облікового запису WhatsApp. Вони не будуть відновлені, якщо Ви створите інший обліковий запис.

6. Якщо Ви повністю впевнені, що хочете видалити свій обліковий запис WhatsApp, натисніть кнопку “Видалити обліковий запис“.

Як видалити обліковий запис WhatsApp на iPhone?

Процес видалення Вашого облікового запису WhatsApp ще коротший на iPhone.

1. Відкрийте програму WhatsApp на своєму iPhone і перейдіть на вкладку “Налаштування“.

2. Виберіть опцію “Обліковий запис“.

3. Тут виберіть опцію “Видалити обліковий запис“.

4. Введіть свій номер телефону та натисніть кнопку “Видалити обліковий запис“.

5. На наступному екрані Ви можете поділитися своїми відгуками про те, чому Ви залишаєте WhatsApp (це необов’язковий крок.). Натисніть кнопку “Далі“.

6. Ця сторінка повідомить Вам, що неможливо відмінити дію. Якщо Ви абсолютно впевнені, що хочете видалити свій обліковий запис WhatsApp, натисніть “Видалити обліковий запис” для підтвердження.

WhatsApp закінчить видалення Вашого облікового запису та локальних даних.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як не стати жертвою кіберзлочину, якщо працюєш вдома? ПОРАДИ

Що таке спуфінг і як запобігти атаці? ПОРАДИ

Чи варто користуватися WhatsApp? П’ять правил безпеки від найбільш розшукуваного хакера світу

Як перенести бесіди з WhatsApp у Telegram на Android? – ІНСТРУКЦІЯ

Як перенести історію чату з WhatsApp у Telegram для iPhone? – ІНСТРУКЦІЯ

Як змінити на Android обліковий запис Google за замовчуванням? – ІНСТРУКЦІЯ

Як дізнатися, які дані Google знає про Вас і видалити їх? – ІНСТРУКЦІЯ

Діяльність одного з найбільших у світі фішингових сервісів для атак на фінансові установи різних країн припинили правоохоронці. Від фішингових атак цього сервісу, який створив та адміністрував 39-річний мешканець Тернопільщини, постраждали 11 країн світу.

Досліднику у галузі кібербезпеки вдалося зламати внутрішні системи понад 35 найбільших компаній, серед яких були Microsoft, Apple, PayPal, Shopify, Netflix, Yelp, Tesla та Uber. У цьому фахівцеві допомогла нова атака на ланцюжок поставок софту.

Для обходу захисних поштових шлюзів і фільтрів автори адресних фішингових листів використовують новаторський спосіб приховування шкідливого вмісту сторінки. Теги JavaScript, впроваджувані в HTML-код, шифруються з використанням азбуки Морзе.

Нове сімейство програм-вимагачів під назвою Vovalex поширюється через піратський софт, замаскований під популярні утиліти для Windows – наприклад, CCleaner. Одна цей шифрувальник має певну особливість, що відрізняє його від інших “шкідників” подібного класу.

Поділитися
Exit mobile version