Як уникнути набридливих листів “Відповісти всім” у Gmail

Позбавте свою поштову скриньку головного болю, пов'язаного з відповідями всім.

3 хв. читання

Знайоме відчуття? Ви працюєте над важливим проектом, як раптом ваш телефон починає вібрувати безперервно. Знову “Відповісти всім”! Один необережний клік, і ось ваша поштова скринька переповнена непотрібними листами.

Сповіщення збивають з пантелику, заважають зосередитися, відволікають від зустрічей. Вам важко знайти дійсно важливі повідомлення серед цього хаосу.

Це відчуття знайоме кожному, хто користується електронною поштою. “Відповісти всім” – це диявольський інструмент, який може перетворити ваше життя на пекло.

На щастя, ви можете повернути контроль. У Gmail є інструмент для вимкнення сповіщень про певну тему і переміщення її зі скриньки “Вхідні”. Якщо згодом ви вирішите, що хочете слідкувати за вимкненою розмовою, її легко знайти і увімкнути.

Розчистіть свою поштову скриньку та відновіть цифровий спокій за допомогою цих налаштувань відключення звуку в Gmail.

Як вимкнути сповіщення для ланцюжків повідомлень Gmail

1. Відкрийте Gmail.

2. Знайдіть ланцюжок, який ви хочете вимкнути.

3. На десктопі клацніть правою кнопкою миші по обраному ланцюжку та в меню, що з’явиться, виберіть “Ігнорувати”. На мобільному телефоні натисніть три крапки у верхньому правому куті та виберіть Ігнорувати зі спливного меню.

Функція "Ігнорувати" в Gmail
Функція “Ігнорувати” в Gmail

Ігнорування зупинить сповіщення для майбутніх повідомлень і видалить тему з основної скриньки “Вхідні”. Але якщо ви є учасником групи Google, яка є в списку одержувачів, або вашу адресу електронної пошти буде переміщено в “кому” чи “копіювати”, ви повернетеся в ланцюжок.

Щоб вимкнути ігнорування, введіть “is:muted” у рядку пошуку, щоб отримати всі ваші повідомлення, які ігноруються. Відкрийте повідомлення, яке ви хочете увімкнути, торкніться трьох крапок у верхньому меню на мобільному пристрої або клацніть правою кнопкою миші по ланцюжку у десктопній версії і виберіть “Припинити ігнорування”.

Вимкнення ігнорування ланцюжка в Gmail

Ігнорування у Gmail відрізняється від переведення його в режим відкладення. Функція “Відкласти” в Gmail дозволяє відкласти і вибрати конкретний час і дату, коли ви хочете отримати нагадування про повідомлення. Вона не видаляє тему з вашої поштової скриньки і не вимикає сповіщення майбутніх повідомлень.

Ось і все, тепер ви можете зосередитися на важливих справах, не відволікаючись на безперервний галас непотрібних ланцюжків повідомлень. Сподіваємося, ці поради допоможуть вам зробити Gmail більш зручним для вас.

Ось ще кілька корисних статей по використанню Gmail:

Поділитися
Exit mobile version