Як відправляти фото з iPhone без втрати якості? – ІНСТРУКЦІЯ

3 хв. читання

Якщо Вам доводилося відправляти фотографії зі свого iPhone, то Ви знайомі з проблемою втрати якості при пересиланні. Деякі розробники борються з цим явищем, вставляють в свої додатки інструмент відправлення зображення у вигляді файлу, який дозволяє зберегти вихідну якість. Але що робити, якщо в потрібному додатку відсутня така функція?

Проблему можна вирішити через автоматизацію щоденних процесів за допомогою “Швидких команд” пише AppleInsider.

Це власний додаток Apple, яке дозволяє створювати скрипти (і використовувати вже готові), які забезпечують можливість виконання потрібних дій всього за кілька натисків. Досить додати відповідну команду, наділену потрібними Вам функціями, і робота з iOS буде значно спрощена.

Як пересилати зображення в початковій якості?

  1. Встановіть додаток “Швидкі команди” (завантажити з App Store);
  2. Завантажте команду AttachmentsHD;

    ios 2 1

  3. Відзначте на своєму iPhone або iPad зображення, які ви хочете переслати без втрати якості і натисніть “Поділитися”.

  4. У вікні, що з’явиться, виберіть “Швидкі команди”;
  5. Вкажіть ім’я файлу, яким Ви хочете поділитися, і виберіть додаток, через яке він буде відправлений.

Незважаючи на те, що зображення архівуються і відправляються у вигляді папки з розширенням .zip, iOS дозволяє за допомогою штатних інструментів розпакувати її і витягти файл, щоб переглянути його або зберегти. Головне пам’ятайте, що команда AttachmentsHD не працює сама по собі. Тому, щоб відправити зображення без втрати якості, не вийде відразу скористатися нею, а доведеться дотримуватися вище зазначеної інструкції.

До речі, навіть остання флагманська лінійка від Samsung у складі Galaxy S10 , S10 Plus і доступного Galaxy S10e не застрахована від збоїв – навіть ці гаджети іноді можуть “зависати”. У цій статті ми розповіли, як же перезавантажити завислий Galaxy S10, S10 Plus або S10e.

Нагадаємо, що швейцарська компанія з інтернет-безпеки ImmuniWeb додала в свою платформу можливість проведення перевірок на відповідність вимогам Загального регламенту щодо захисту даних ЄС (GDPR).

Також інсталяція одного з головних нововведень в травневому оновленні Windows 10 May 2019 Update може призвести до непрацездатності віртуального середовища Windows Sandbox.

Важливо знати, що уразливість BlueKeep у службах віддаленого робочого столу може стати новим вектором для розповсюдження шкідливих програм. У разі використання уразливості кіберзлочинці зможуть отримати доступ до комп’ютера жертви без необхідних облікових даних або взаємодії з користувачем.

Поділитися
Exit mobile version