Як заборонити Twitter розкривати ваш обліковий запис через електронну пошту або номер телефону

2 хв. читання

Тримайте свої особисті захоплення в секреті.

Розумно припустити, що користувачі з більшою ймовірністю приєднаються до платформи соціальних мереж, якщо люди, яких вони знають, уже на ній. Але іноді той факт, що ніхто не знає, що ви там, є найбільшою перевагою. Добре це чи погано, але наявність секретного облікового запису в Твіттері дозволяє нам досліджувати сторони себе, які ми б не змогли розкрити, якби знали, що наші родичі та друзі можуть це побачити, публікуючи все з безрозсудною відвертістю.

Але те, що ви не показуєте знайомим свій обліковий запис, ще не означає, що вони не знайдуть його і не поставлять незручні питання. Twitter дозволяє користувачам завантажувати свої контакти з адресної книги, щоб розкривати облікові записи, пов’язані із збереженими адресами електронної пошти та номерами телефонів, що може дуже швидко зруйнувати вашу приватність.

На щастя, ви можете відмовитися від того, щоб вас розкрили таким чином, і приховати свій акаунт від знайомих на деякий час. Ось як заборонити людям знаходити ваш обліковий запис Twitter за допомогою вашої електронної пошти або номера телефону.

1. Відкрийте Twitter.

2. Якщо ви перебуваєте на робочому столі, натисніть «Інші дії» на панелі навігації зліва, щоб відкрити додаткові параметри. Якщо ви використовуєте мобільний телефон, відкрийте панель навігації, торкнувшись зображення профілю у верхньому лівому куті.

3. Натисніть або торкніться «Налаштування та конфіденційність» на панелі навігації.

4. Натисніть або торкніться «Конфіденційність та безпека».

5. Натисніть або торкніться «Видимість і контакти».

Konfidentsijnist i bezpeka Tvitter

6. Ви потрапите до меню, яке дає змогу керувати тим, як інші можуть знаходити ваш обліковий запис. Виберіть або ввімкніть, чи можуть люди знайти вас за вашою електронною поштою або номером телефону.

Ви можете будь-коли змінити ці налаштування, щоб знову ввімкнути свою видимість, якщо раптом вирішите розкрити свої дії в Інтернеті.

Джерело: Mashable

ТЕГИ:
Поділитися
Exit mobile version