Як зарядити смартфон під час походу? Поради

4 хв. читання
powershare

Більшість з нас не може вийти з дому без смартфона, навіть якщо ми збираємося в похід. На щастя, є безліч способів тримати пристрій зарядженим навіть в глушині.

USB-батарея

Немає нічого простішого, ніж зарядити USB-акумулятор вдома перед поїздкою. Потім Ви можете заряджати свій смартфон по мірі необхідності протягом всієї подорожі. Це відмінно підходить для коротких поїздок, ночівлі в кемпінгу або музичних фестивалів на вихідних. Щоб переконатися, що у Вас достатньо заряду, перед від’їздом перевірте загальну ємність акумулятора пристрою. Також необхідно враховувати, як часто Ви заряджаєте свій пристрій, хоча найкраще використовувати його якомога рідше, щоб зберегти більше заряду.

Портативні сонячні панелі

Якщо Ви не бажаєте покладатися на акумуляторну батарею, яку не можна підзарядити на природі, альтернативою можуть стати сонячні батареї. Однак їх ефективність залежить від низки факторів, у тому числі від того, наскільки сонячно та наскільки потужні панелі. Проблема з сонячними панелями полягає в тому, що вони багато в чому залежать від погоди. Ось чому так багато пристроїв, призначених для зарядки смартфонів, використовують кілька панелей. Для ефективної зарядки від сонячних батарей Вам знадобиться набір з приблизно трьох панелей, щоб зарядити телефон протягом декількох годин. Для досягнення найкращих результатів з’єднайте сонячні панелі з акумулятором. Заряджайте, коли світить сонце, а коли його немає, у Вас повинно бути альтернативне рішення на випадок непередбачених ситуацій.

Використовуйте свій автомобіль

Якщо Ви не подорожуєте і не вирушили в похід за багато кілометрів від свого автомобіля, можна використати його в якості джерела енергії. Поки в автомобілі достатньо палива, можна на короткий час запустити двигун, щоб зарядити акумулятор телефону або будь-які додаткові пристрої. У більшості сучасних автомобілів є USB-порти, що забезпечують напругу не менше 5 вольт на 1 ампер, чого достатньо для повільної зарядки смартфона. Якщо ж Ви власник старої моделі автомобіля, Ви можете перетворити прикурювач на зарядний пристрій з адаптером.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як захиститися від незаконного криптомайнінгу?

Як швидко знайти системні налаштування у Windows 10? – ІНСТРУКЦІЯ

Як допомогти Gmail розпізнавати спам та заблокувати небажані листи?

10 кращих додатків для обміну повідомленнями на Android

Як поділитися своїм місцезнаходженням з друзями на iOS і Android? ІНСТРУКЦІЯ

Як відформатувати текст у Google Таблицях? ІНСТРУКЦІЯ

Фішингову кампанію з використанням бренду Netflix виявили фахівці з кібербезпеки. Зловмисники розсилають користувачам листи з повідомленням про заборгованість і вимогою змінити платіжні дані для продовження підписки.

Також сервіс “Карти” від Google зараз активно удосконалюють, щоб полегшити розрізнення природних особливостей навколишнього середовища – щоб люди могли побачити з великою точністю, де розташовані гірські крижані шапки, пустелі, пляжі чи густі ліси. За даними Google, нові “Карти” будуть доступні у 220 країнах та окремих територіях, які зараз підтримуються програмою – “від найбільших мегаполісів до малих селищ”.

Зверніть увагу, щойно відкритий дослідниками P2P-ботнет уразив щонайменше 500 урядових та корпоративних серверів SSH протягом 2020 року.  Фірма з кібербезпеки Guardicore опублікувала дослідження FritzFrog, однорангового (P2P) ботнету, який було виявлено за допомогою устаткування компанії з січня цього року.

До речі, Huawei підтвердила, що Android-пристрої її виробництва як і раніше будуть отримувати оновлення функціоналу та патчі безпеки. Як повідомили представники Huawei порталу Huawei Central, компанія продовжить оновлювати свої смартфони (в тому числі Honor) з передвстановленим магазином додатків Google Play і Huawei Mobile Services.

Microsoft випустила позапланове оновлення KB4578013, що виправляє дві уразливості підвищення привілеїв в сервісі віддаленого доступу (Windows Remote Access).

Поділитися
Exit mobile version