Як завантажити файли з Safari у хмарне сховище на iOS? – ІНСТРУКЦІЯ

2 хв. читання

Користувачам техніки Apple відомо, що завантажувати файли з мобільної версії Safari надзвичайно не зручно. Окрім того, що отримати можна не будь-який файл, так ще й через відсутність індикації не можна простежити за тим, як довго триватиме завантаження. Однак завдяки додатку “Команди”, який Apple випустила одночасно з релізом iOS 12, це більше не проблема. Головне – знати, що робити, пише AppleInsider.

Виявляється, навіть у Safari можна реалізувати повноцінний менеджер завантажень, сумісний з будь-якими файлами, які можна завантажити безпосередньо у хмарне сховище.

iphone22

Для цього потрібно скористатися спеціальною командою під назвою File Downloader: просто збережіть її на своєму пристрої (завантажити можна тут).

Важливо: через обмеження операційної системи просто завантажити файл власне на пристрій вийде. Для цього обов’язково потрібно вибрати хмарне сховище, сумісне з додатком “Файли”, а вже звідти перемістити його в пам’ять свого iPhone, iPod Touch або iPad.

Отже, як завантажити файл з Інтернету через Safari?

Щоб завантажити будь-який файл з Інтернету, необхідно відкрити його в окремій вкладці, натиснути на клавішу “Поділитися” в правому верхньому кутку, вибрати “Команди” і у вікні, що відкрилося, вибрати команду File Downloader.

Принадність “Команд” полягає в тому, що за необхідності ви можете самостійно вносити зміни в процес виконання того чи іншого завдання. Наприклад, можна заздалегідь вибрати хмарний сервіс для завантаження файла, а можна навчити команду запитувати про це в момент завантаження.

Також можна зберігати завантажені файли з назвою за замовчуванням, а можна вибирати його безпосередньо перед збереженням. Окрім цього, можна призначити витяг архіву відразу після завантаження і багато-багато іншого.

До речі, Ваш iPhone постійно відстежує Ваше місцерозташування, оновлює отримані дані, аналізує та на їх основі формує список місць, які Ви часто відвідуєте. Усі ці дані зберігаються у Вашому смартфоні. Однак за бажання можна відключити функцію трекінгу, яка має назву “Істотні місця”.

Нагадаємо, в Apple проводять випробування підводного режиму для iPhone. В компанії хочуть, щоб апарат міг безперешкодно функціонувати навіть під водою.

Поділитися
Exit mobile version