Наступний iPhone вийде з функцією “підводного режиму”

2 хв. читання

Поява захисту від води і пилу в iPhone, безсумнівно, порадувала багатьох фанатів Apple. Ще б пак, адже тепер можна не хвилюватися, якщо смартфон випадково намокне під дощем чи впаде в раковину. Однак, щоб користувачі не захоплювалися тестами на стійкість iPhone, у компанії вирішили обмежити дію гарантії випадками контакту з рідинами. Проте в наступному поколінні ситуація може змінитися, оскільки Apple готує для iPhone справжнісінький підводний режим, пише AppleInsider.

Як повідомляє розробник Макс Вайнбах, в Apple проводять випробування підводного режиму для iPhone. В компанії хочуть, щоб апарат міг безперешкодно функціонувати навіть під водою.

iphone waterresistant

Перше і, мабуть, найголовніше з того, що заважає доопрацювати підводний режим, – це чутливість дисплея. За словами Вайнбаха, Apple тестує особливий механізм, який дозволить користувачам взаємодіяти з тачскріном навіть під водою.

Зараз зробити те ж саме не вийде через особливості ємнісних дисплеїв, які можуть некоректно розпізнавати команди, якщо до нього доторкнутися мокрим пальцем або зробити це, зануривши смартфон у воду.

До речі, Apple планує відмовитися від чіпів Intel на користь власного процесора на базі архітектури ARM.

Також стало відомо, які новинки Apple планує випустити в 2019 році. За словами аналітика Мін Чи Куо, Apple випустить новий 16-дюймовий MacBook Pro, 31-дюймовий 6K монітор, iPhone з двосторонньою зарядкою, нові iPad і багато іншого.

Поділитися
Exit mobile version