Розробники оголосили про випуск нового покоління USB4

2 хв. читання

USB Promoter Group оголосила про майбутній випуск серйозного оновлення архітектури USB. У новому поколінні найпоширенішого інтерфейсу для периферійних пристроїв буде подвоєна пропускна здатність і закріплена можливість одночасно використовувати декілька протоколів передачі даних і виведення на дисплей, пише iTechua.

Нова архітектура USB4 визначає метод динамічного спільного використання однієї високошвидкісної лінії зв’язку декількома типами кінцевих пристроїв з вибором найбільш сумісного для кожного з них. Оскільки роз’єм USB Type-C перетворився на порт зовнішнього дисплея, специфікація USB4 надасть хосту можливість оптимально масштабувати для розподілу потоку відтворюваних даних. Незважаючи на те, що специфікація USB4 вводить новий базовий протокол, ще підтримується сумісність з існуючими хостами і пристроями USB 3.2, USB 2.0 і Thunderbolt.

USB 4

Нагадаємо, специфікація USB4 повинна бути опублікована приблизно в середині 2019 року. Приблизно в цей же час буде представлена оновлена специфікація роз’єми USB Type-C. Чим саме оновлений роз’єм буде відрізнятися від нинішнього, поки невідомо.

До речі, стало відомо, що Google прискорить роботу браузера Chrome завдяки новій функції кешування відкритих сторінок – bfcache (back/forward cache). Браузер буде зберігати веб-сторінки, щоб при поверненні на попередню не завантажувати її знову.

Також прочитайте про нове шкідливе програмне забезпечення для викрадення банківських даних, яке знайшли фахівці з кібербезпеки у фірмовому магазині додатків Google Play Маркет.

Нагадаємо, нещодавно виявили “шкідника” Trojan.DownLoad4.11892, який при запуску вивантажує іншу шкідливу програму з метою крадіжки персональних даних власників криптовалют.

Поділитися
Exit mobile version