Як змінити пароль у Facebook? ІНСТРУКЦІЯ

4 хв. читання

Незалежно від того, чи Ви втратили свій пристрій, чи стали жертвою кібератаки чи просто хочете переконатися, що Ваші облікові записи в безпеці від сторонніх очей, зміна паролів – хороша ідея. Змінити пароль у Facebook треба для того, аби зберегти приватну інформацію. Як це зробити, читайте у статті.

Існує два способи змінити пароль у Facebook. Один – це традиційна зміна пароля, а другий – скидання паролю. Основна відмінність полягає в тому, що скидання паролю робиться, коли Ви не пам’ятаєте свого поточного паролю Facebook. Для них не потрібно вводити поточний пароль, але Ви повинні пройти вторинні кроки, щоб підтвердити свою особу.

Примітка: Facebook наразі проводить капітальний ремонт інтерфейсу користувача. Деякі з Вас, можливо, все ще використовують класичну версію Facebook, а інші вже перейшли до нового досвіду Facebook. Етапи виконання певних дій дещо відрізняються залежно від того, яку версію Facebook Ви використовуєте.

Як змінити пароль у Facebook?

Зміна паролю у “новому” Facebook:

  1. Увійдіть у свій екаунт Facebook .
  2. Натисніть кнопку зі стрілкою вниз у верхньому правому куті.
  3. Виберіть “Налаштування та конфіденційність“.
  4. Натисніть “Налаштування“.
  5. Виберіть “Безпека й авторизація“.
  6. Знайдіть розділ “Змінити пароль” і натисніть “Редагувати“.
  7. Введіть свій поточний пароль, а також новий пароль.
  8. Клацніть “Зберегти зміни“.fb pass

Зміна паролю у Classic Facebook:

  1. Увійдіть у свій екаунт у Facebook.
  2. Натисніть кнопку зі стрілкою вниз у верхньому правому куті.
  3. Натисніть “Налаштування“.
  4. Виберіть “Безпека й авторизація“.
  5. Знайдіть розділ “Змінити пароль” і натисніть “Редагувати“.
  6. Введіть свій поточний пароль, а також новий пароль.
  7. Клацніть “Зберегти зміни“.

Як скинути пароль Facebook?

Скидання паролю Facebook у новому Facebook та Classic Facebook:

  1. Перейдіть на сторінку “Знайти свій обліковий запис” у Facebook .
  2. Введіть електронну пошту, номер телефону, ім’я чи ім’я користувача, пов’язані з Вашим обліковим записом.
  3. Клацніть “Пошук”.
  4. Дотримуйтесь інструкцій, щоб відновити обліковий запис і встановити новий пароль.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Нагадаємо, нову уразливість, яка дозволяє зловмисникам отримати майже повний контроль над Wіndows або Linux системами, виявила компанія Eclypsium. За її словами, уразливими є мільярди пристроїв – від ноутбуків, настільних ПК, серверів і робочих станцій до банкоматів, верстатів з програмним управлінням, томографів та іншого обладнання спеціального призначення, яке використовується в промисловій, медичній, фінансовій та інших галузях.

Окрім цього, команда дослідників з Рурського університету в Бохумі (Німеччина) виявила нові методи атак на підписані PDF-файли. Так звана техніка Shadow Attack дозволяє хакеру приховувати і замінювати вміст в підписаному PDF-документі, не зачіпаючи цифровий підпис. Організації, урядові установи, підприємства та приватні особи часто підписують документи в форматі PDF для запобігання несанкціонованих змін. Якщо хтось вносить зміни в підписаний документ, підпис стає недійсним.

До речі, нову фішингову кампанію, націлена на користувачів WhatsApp, виявили фахівці з кібербезпеки. Цього разу зловмисники розсилають фішингові повідомлення, використовуючи бренд Nespresso. Жертву запрошують перейти за посиланням і відповісти на кілька запитань, щоб отримати в подарунок кавоварку.

Також співробітники компаній і організацій, які використовують програмне забезпечення Microsoft Office 365, стали жертвами фішинговою кампанії, в рамках якої зловмисники використовують повідомлення-приманки, замасковані під автоматичні повідомлення SharePoint, для крадіжки облікових даних.

Зауважте, що користувачі Microsoft Office 365 звинуватили компанію Microsoft в тому, що вона нібито ділиться бізнес-даними своїх клієнтів з розробниками додатків Facebook, партнерами та субпідрядниками, порушуючи політику конфіденційності.

 

Поділитися
Exit mobile version