З’явилася iOS 13.4 Beta 4. Що нового?

3 хв. читання
iphone 10

Якщо Ви готові до тестування найновішого програмного забезпечення від Apple для Вашого iPhone або iPad, сьогодні – Ваш день. Адже Apple випустила свої бета-версії 4 для iOS та iPadOS 13.4 для розробників та громадськості.  Цей реліз з’являється перед початком повного стандартного релізу – який, власне і  був попередньою бета-версією (13,4 Beta 3). Про це повідомляє Slashgear.

Оновлення програмного забезпечення для iOS 13.4 до бета-версії 4  доступні для iPhone, iPod touch та iPad, під керуванням операційних систем iOS та iPadOS 13.4. Пакет SDK для цього оновлення постачається в комплекті з Xcode 11.4, який доступний у програмі Beta Software Uploads в Apple. Це оновлення містить безліч дрібних оновлень, включаючи такі очікувані нововведення, як додавання функції iCloud Folder Sharing у iCloud Drive.

Ще 20 лютого 2020 року Apple випустила iOS 13.4 Beta 2 для розробників. Те ж саме стосується iPadOS 13.4 Beta 2 – усередині якої оновлено додаток для телевізора, а також код для CarKey та коригування панелі інструментів Mail. Це оновлення принесло  із собою колекцію нових  анімованих смайликів Memoji – наприклад, смайлик, що молиться, або закочує очі догори, сердечка тощо.

В iOS 13.4 Beta 4 також згадується функція “відновлення ОС”. Якщо це буде реалізоване, то на iPhone та iPad може з’явитися довгоочікувана функція автономного відновлення ОС – без підключення до інших пристроїв Apple, а просто через Інтернет .  Якщо це так – то здається, це буде одне з найважливіших оновлень iOS із самого початку.

Щоб отримати доступ до загальнодоступної бета-версії 4 для iOS 13.4,  перейдіть до “Налаштувань – Загальні – Оновлення” програмного забезпечення та подивіться, чи прийшла ця версія на Ваш пристрій.

Нагадаємо, використовуючи реквізити платіжних карток громадян інших держав, зловмисник купував товари в Інтернет-магазинах. Далі продавав їх у соціальних мережах українцям.

Окрім цього, прогалини в безпеці знайдені в продуктах Amazon, Apple, Google, Samsung, Raspberry, Xiaomi, а також точках доступу від Asus і Huawei.

До речі, рекламні агенції, що надавали послуги з розміщення реклами, в тому числі на сайтах онлайн-кінотеатрів, своєю діяльністю забезпечували функціонування ресурсів з піратським контентом.

Зверніть увагу, цього року Facebook святкує 16 років від дати створення. За цей час багато користувачів активно наповнювали власні сторінки сотнями фото, даними про місця навчання чи роботи, сім’ю та друзів. Щоб така “колекція” особистої інформації не була використана у зловмисних цілях, власникам потрібно регулярно переглядати та змінювати параметри конфіденційності власної сторінки.

Також довгий час більшість користувачів вважали, що загроз для Linux значно менше, ніж для Windows чи macOS. Однак останнім часом комп’ютерні системи та додатки на базі цієї операційної системи все частіше стають об’єктами атак кіберзлочинців.

Поділитися
Exit mobile version