AirPods 2 надійдуть до Apple Store 29 березня

2 хв. читання

З’явилися дані про те, що AirPods 2 надійдуть у продаж 29 березня. Посилаючись на джерело, близьке до Apple, сайт Applesfera стверджує, що цього місяця оригінальні AirPods будуть замінені на друге покоління навушників.

До такого висновку прийшли журналісти через скріншот постачальників продуктів від Apple. На ньому зазначено, що кінець циклу оригінальних AirPods настане 28 березня. Минулого місяця вже були чутки про те, що Apple почне продажі AirPower, AirPods 2 і нових iPad 29 березня.

За іншими відомостями, у Apple заплановано проведення медіа-заходу, присвяченого потоковому відео і підписці на новини Apple News 25 березня. Судячи зі звітів аналітиків, на цій презентації не буде представлено обладнання, що ставить під сумнів вихід AirPods 2 29 березня.

airpods 2

Ймовірно, Apple випустить оновлену версію оригінальних AirPods з бездротовою зарядкою. Корпорація може відзначити запуск AirPower і AirPods простим прес-релізом 29 березня.

Крім того, минулого місяця портал Onleaks повідомив, що Apple не випустить друге покоління бездротових навушників до осені 2019 року, в той час як кейс з підтримкою бездротової зарядки для поточної моделі AirPods буде доступний найближчим часом.

У будь-якому випадку, до презентації Apple залишилося менше місяця, і 25 березня ми дізнаємося, що приготувала для споживачів корпорація.

До речі, розробник Макс Вайнбах повідомив, що компанія готує масштабне оновлення Safari в iOS 13. Завдяки цим нововведенням, швидкість обробки веб-сторінок буде поліпшена, що позитивно позначиться на роботі фірмового браузера.

Також стало відомо, що Apple планує відмовитися від чіпів Intel на користь власного процесора на базі архітектури ARM. Власні процесори дозволять розробникам створювати одну програму, яка працюватиме на смартфонах, планшетах та Mac.

Поділитися
Exit mobile version