Amazon покращує свого голосового помічника Alexa

4 хв. читання

Amazon оновила свій мобільний додаток Alexa, додавши розширену персоналізацію, зменшуючи присутність сторонніх функцій на головному екрані. Про це пише Slashgear.

Зокрема, головний екран додатка було оновлено таким чином, що ця панель сортує та підкреслює функції, якими користувачі найчастіше користуються, допомагаючи їм перейти до потрібних інструментів без зайвого натискання та пошуку. Піктограма Alexa також перемістилася у верхню частину програми.

Ключовою рисою оновленого додатка є фокус на персоналізації, що означає, що користувачі побачать ті аспекти програми, якими вони найчастіше користуються. Якщо, наприклад, Ви часто використовуєте функцію “Нагадування”, це буде частиною Вашого персонального домашнього екрана програми. Також користувачі матимуть прямий доступ до таких речей, як музика та відео, які вони слухали чи дивилися, списків, які вони створювали, тощо.

Перероблений додаток також інформує користувачів про те, як вони можуть користуватися мобільним додатком, розширюючи свою обізнаність про різні його функції та “фішки”. Крім того, користувачі, які мають різноманітне обладнання з підтримкою Alexa, наприклад, динаміки Echo Buds та Echo, побачать елементи керування для цих пристроїв на головному екрані програми, що полегшить налаштування параметрів для “розумних” пристроїв, якими вони часто користуються.

amazon alexa app main 1280x720 1

На панелі навігації користувачі також знайдуть нову кнопку відтворення медіа, яка краще вказує на додаток та загальну платформу Alexa як опцію для відтворення  мультимедійного контенту. Більш помітним є великий значок Alexa у верхній частині екрана, який користувачі можуть натискати, якщо вони не хочуть вимовляти слово пробудження; це замінює інформацію про погоду, яка раніше знаходилася в цій частині програми.

Нові навички Alexa як голосового помічника менш помітні в цьому оновленні, але, швидше за все, це не турбує користувачів. Це не так вже й  погано, оскільки більшість користувачів, скоріше за все, віддають перевагу функціям, якими вони користуються найбільше, а також основним функціям помічника Amazon, таких як обмін повідомленнями, а не якимось стороннім функціям Зрештою, дизайн нової програми зараз виглядає менш захаращеним, ніж попередня ітерація (принаймні, на основі знімків екрана) – захаращеність  зменшує кількість користувачів для функцій, які вони найчастіше використовують.

Нова версія Amazon Alexa вийде протягом найближчих двох тижнів. Слідкуйте за оновленнями.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

ЯК ОЧИСТИТИ КЕШ ТА ФАЙЛИ COOKIES У БРАУЗЕРІ FIREFOX? – ІНСТРУКЦІЯ

ПОРАДИ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ СВОЇХ ДОДАТКІВ ДЛЯ IPHONE АБО IPAD

ЯК ЗАПОБІГТИ ДЕФРАГМЕНТАЦІЇ ТВЕРДОТІЛОГО НАКОПИЧУВАЧА SSD? ІНСТРУКЦІЯ

НАВІЩО ПОТРІБЕН МЕНЕДЖЕР ПАРОЛІВ ТА ЯК ПРАВИЛЬНО ЙОГО ОБРАТИ?

ЯК ЗАБОРОНИТИ GOOGLE ЗБИРАТИ ВАШІ ДАНІ ТА НАЛАШТУВАТИ ЇХНЄ АВТОВИДАЛЕННЯ? ІНСТРУКЦІЯ

Ноутбук та рідина – це погана комбінація, але трапляються випадки, коли вони все ж таки “об’єднуються”. Про те, що робити, якщо це сталося, читайте у статті.

Також після тестування стало відомо, що надзвичайно популярний сьогодні додаток – TikTok, зберігає вміст буфера обміну кожні кілька натискань клавіш. Цей факт насторожив багатьох користувачів, але TikTok лише один із 53 додатків, які зберігають інформацію про користувачів таким чином.

Стало відомо, що мешканець Житомирщини підмінив міжнародного мобільного трафіку на понад півмільйона гривень. Крім цього, встановлено інші злочинні осередки які здійснюють підміну міжнародного трафіку в різних регіонах країни.

До речі, хакери використовували шкідливе програмне забезпечення, через яке викрадали реквізити банківських електронних рахунків громадян США, Європи, України та їхні персональні дані. Зокрема, через електронні платіжні сервіси, у тому числі заборонені в Україні російські, вони переводили викрадені гроші на власні рахунки у вітчизняних та банках РФ і привласнювали.

Хакери зараз користуються сервісом Google Analytics для крадіжки інформації про кредитні картки із заражених сайтів електронної комерції. Відповідно до звітів PerimeterX та Sansec, хакери зараз вводять шкідливий код, призначений для крадіжки даних на компрометованих веб-сайтах.

Поділитися
Exit mobile version