Apple презентувала нові iMac

3 хв. читання

Apple представила оновлені версії комп’ютерів iMac. Апгрейд у вигляді нового “заліза” отримали версії з 4К- і 5К-дисплеями. Про це пише MacRumors.

Крім нової начинки, жодних дизайнерських змін пристрої не набули. А тому окремого заходу, присвяченого комп’ютерам, Apple вирішила не проводити.

iMac

iMac отримали процесори Intel 9-го покоління до 8 ядер і потужний графічний процесор AMD Pro Vega 48 у якості додаткової опції. Але цей процесор актуальний лише для старшої версії з дисплеєм 27 дюймів.

Стосовно 21,5-дюймової версії: вона оснащена 4-ядерними процесорами 8 покоління з можливістю апгрейда до 6 ядер з гарантованим приростом продуктивності до 60% і графікою AMD Pro Vega 20.

Вартість iMac з дисплеєм Retina 4К стартуватиме від 1299 доларів, в той час, як версія 5К обійдеться вже в суму від 1,799 доларів. Бюджетна модифікація без дисплею Retina, оцінена від 1,099 доларів і вище, залежно від комплектації.

Також оновився iMac Pro, який відтепер має модифікацію з 256 ГБ оперативної пам’яті і відеокартою Radeon Pro Vega 64X. Однак у випадку з топової конфігурацією вартість складе 15,7 тисяч доларів. Третина цієї суми піде на оперативну пам’ять вартістю 5,2 тисячі доларів.

Apple випустила оновлені планшети iPad Air і iPad mini. Пропонуємо ознайомитися, як виглядають новинки.

До речі, якщо Ви є щасливим власником Apple Watch, то повинні знати, що функціональність цього “розумного” годинника не обмежується здатністю виводити на екран різні повідомлення й моніторингом Вашої фізичної активності. З їх допомогою також можна розблокувати Ваш MacBook. Для роботи цієї функції необхідний Mac, випущений після другої половини 2013 року під керуванням macOS Sierra, а також Apple Watch зі встановленою операційною системою watchOS 3 або новіше.

Нагадаємо, що Ваш iPhone постійно відстежує Ваше місцерозташування, оновлює отримані дані, аналізує та на їх основі формує список місць, які Ви часто відвідуєте. Усі ці дані зберігаються у Вашому смартфоні. Однак за бажання можна відключити функцію трекінгу, яка має назву “Істотні місця”.

Також на початку вересня минулого року Apple випустила велике оновлення для HomePod. Розумна колонка отримала безліч нових функцій і опцій для голосового помічника Siri. Через розумну колонку тепер можна здійснювати і приймати телефонні виклики.

Поділитися
Exit mobile version