Користувачі розкритикували сканер відбитків на Galaxy S10

3 хв. читання

Ультразвуковий сканер відбитків пальців, яким Samsung оснастила флагманський Galaxy S10 і його більш просунуті модифікації, виявився одним з їхніх головних недоліків. Про це заявили власники смартфонів, які взяли участь в опитуванні громадської думки, проведеного виданням SamMobile. За їх словами, чутливість сканера залишає бажати кращого в порівнянні з фізичними рішеннями, пише AndroIdinsider.

Безумовно, ультразвуковий сканер відбитків, вписаний в дисплей смартфона, спрацьовує швидше, ніж оптичний, яким оснащується переважна більшість апаратів, присутніх на ринку. Однак через технологічні особливості навіть він не може змагатися за швидкістю зчитування з видимими сканерами, які зазвичай встановлюються на задню панель смартфона, в клавішу Home або в клавішу живлення, вважають близько 40% респондентів.

AndroidPIT samsung galaxy s10e front3 w810h462

Втім, тих власників Galaxy S10, кому не довелося покористуватися флагманськими смартфонами останніх років із фізичним сканером відбитків, ультразвуковий сенсор влаштував на всі 100%. За їх словами, те, що вдалося реалізувати Samsung, заслуговує на похвалу, оскільки вигадати більш зручний і в той же час надійний спосіб розблокування смартфона просто неможливо. Такої думки дотримуються близько 20% учасників опитування від SamMobile.

Така ж кількість опитаних заявили, що поки занадто рано робити висновки. Незважаючи на те, що вбудований в дисплей сканер відбитків пальців виглядає вельми цікаво, однозначно говорити про його перевагу над альтернативними способами розблокування поки рано, вважає ця категорія респондентів. Втім, повертатися до сканерів на задній панелі смартфона більшість з них все-таки не готова. За такий даунгрейд висловилися менше 10%.

Нові Galaxy S10, Galaxy S10e і Galaxy S10+ мають безліч нових функцій. Але, як і будь-який пристрій, смартфони Galaxy потребують налаштування після першого включення. Як правильно налаштувати щойно придбаний Galaxy S10.

До речі, експерти визначили реальну собівартість моделі Galaxy S10+. На створення кожного примірника даного смартфона Samsung витрачає на $40 більше, ніж на торішню модель Galaxy S9+, коли вона тільки надійшла в продаж.

Також Samsung оголосила про початок масового виробництва першої в галузі флеш-пам’яті стандарту eUFS 3.0 на 512 ГБ. Вона призначена для мобільних пристроїв нового покоління. У порівнянні з пам’яттю типу eUFS 2.1 швидкість передачі виросла більше, ніж в два рази. Крім того, Samsung розкрила плани з випуску аналогічних чипів ще більшої ємності.

Поділитися
Exit mobile version