Онлайн-покупки стали доступні в Instagram

2 хв. читання
insta gram

Instagram ввела нову функцію під назвою Checkout. Завдяки нововведенню користувачі зможуть купувати товари, не виходячи з програми.

Відомо, що відтепер при перегляді товарів в Instagram на екрані з’явиться кнопка “Оформити замовлення в Instagram”. Потім користувач зможе вибрати колір, розмір або інші критерії товару, а далі перейти до процедури оплати.

Відзначається, що після здійснення першого замовлення зазначена інформація буде збережена для подальших покупок. Користувачі також будуть отримувати повідомлення про відправлення і доставку товарів.

Зараз функція Checkout знаходиться в закритому доступі. Поки що вона доступна тільки для жителів США. Скористатися цією функцією на даний час можуть не всі, а лише певний перелік магазинів. Розробники повідомляють, що список буде розширюватися, а нова функція незабаром з’явиться у всіх країнах.

Також в Instagram тестують нову функцію прямих повідомлень для веб-версії настільних ПК і лептопів.

До речі, тисячі користувачів Instagram не можуть відновити свої екаунти після того, як вони були зламані зловмисниками. Через те, що офіційний процес повернення профілю занадто складний, багато людей вважають за краще звернутися до хакерів, щоб швидше повернути доступ.

Купувати в Iнтернеті зручно та за часом економно. Однак здійснюючи покупки онлайн, завжди потрібно дбати про безпеку особистих даних. Для збереження своїх особистих даних та коштів під час розрахунків в Інтернеті є кілька порад.

Поділитися
Exit mobile version