В Instagram з’явиться нова функція

1 хв. читання
Як скасувати відправлення повідомлень в Instagram

В Instagram тестують нову функцію прямих повідомлень для веб-версії настільних ПК і лептопів. Про це пише The Verge з посиланням на дослідника додатки Джейн Маньчунь Вонг, що опублікувала в Twitter скріншот функції, повідомляє Politeka.

Зараз десктопний Instagram – це мінімальна, урізана версія мобільного додатка. Прямого способу завантаження фотографій в ній як і раніше немає, і служба повільно додає нові функції.

Деякі функції, такі як можливість завантажувати історії, обмежені тільки мобільним додатком і мобільним Інтернетом. Instagram раніше заявив, що “не планує дозволяти користувачам завантажувати фотографії або історії з робочого столу”. Прямі повідомлення в десктопній версії додатка стануть величезним кроком вперед.

Однак поки невідомо, коли саме нова функція стане доступна.

Оновлення пов’язано зі статистикою переглядів і активності користувачів в Stories. Якщо тестування пройде успішно, то вже найближчим часом ви зможете бачити кількість переглядів за конкретними хештегом, які ви вказуєте під фотографією. Таким чином ви будете бачити, які хештеги краще просувають ваш профіль.

До речі, тисячі користувачів Instagram не можуть відновити свої екаунти після того, як вони були зламані зловмисниками. Через те, що офіційний процес повернення профілю занадто складний, багато людей вважають за краще звернутися до хакерів, щоб швидше повернути доступ.

Поділитися
Exit mobile version