Як перевірити, чи заблокував вас хтось в Instagram

Хочете дізнатися, чи не заблокував вас хтось, від кого ви давно нічого не чули, в Instagram? Ось як це зробити.

4 хв. читання

Instagram не сповіщає вас про те, що вас заблокували. Якщо у вас виникли підозри щодо когось, від кого ви давно нічого не чули, ось як ви можете перевірити, чи не заблокували вас в Instagram.

КЛЮЧОВІ ТЕЗИ

Щоб перевірити, чи хтось заблокував вас в Instagram, спробуйте знайти його обліковий запис у додатку або на сайті, коли ви увійшли в систему. Якщо ви не бачите його, вийдіть з Instagram через браузер і спробуйте переглянути його акаунт. Якщо він з’явився, значить, вас заблокували.

Ви можете знайти деякі сторонні інструменти, які заявляють, що вони сповістять вас, коли хтось вас заблокує, але вони майже ніколи не працюють.

Що ж тоді працює? Стара добра детективна робота. Виконайте наступні кроки, щоб дізнатися, чи заблокували вас в Instagram.

Спосіб 1: Пошук

Почнемо з пошуку. Відкрийте додаток Instagram на своєму iPhone або телефоні Android, а потім натисніть на іконку “Пошук”, щоб перейти на сторінку “Дослідити”.

Натисніть на кнопку "Пошук" в Instagram, щоб відкрити сторінку "Дослідити"
Натисніть на кнопку “Пошук” в Instagram, щоб відкрити сторінку “Дослідити”

Тут торкніться панелі “Пошук”. Спробуйте пошукати по назві облікового запису людини в Instagram. Якщо ви не можете знайти користувача, це може означати, що він вас заблокував.

Немає результатів пошуку для профілю, який заблокував вас в Instagram

Один з надійних способів дізнатися, чи заблокували вас, – це знайти шлях до сторінки профілю користувача в додатку Instagram. Очевидно, що ви не можете потрапити туди через пошук.

Спосіб 2: Старі коментарі або особисті поведомлення

Пошукайте на своїй сторінці в Instagram старі коментарі, лайки або особисті повідомлення від цього користувача. Якщо ви бачите ім’я користувача в Instagram або його іконку, натисніть на неї. Ця дія відкриє їхній профіль.

Якщо в Instagram написано щось на кшталт “Цей акаунт є приватним”, це означає, що він перейшов на приватний акаунт і видалив вас як підписника. Ви можете спробувати підписатися на нього знову.

Але якщо в додатку Instagram написано щось на кшталт “Поки що немає публікацій” і не відображається біографія профілю або інформація про підписників, це означає, що вас заблоковано. Він також може просто показувати банер з написом “Користувача не знайдено”.

На сторінці профілю Instagram, який вас заблокував, немає інформації

Спосіб 3: Переглянути профіль без авторизації в Instagram

Ви також можете перевірити доступність сторінки, відвідавши профіль користувача в Instagram в Інтернеті. Якщо ви пам’ятаєте його Instagram ID, додайте його в кінець посилання “www.instagram.com/(ім’я користувача)” на перегляньте в браузері.

Читайте також: Як дізнатися, чи хтось заблокував Вас у WhatsApp?

Якщо Instagram повідомить вам, що сторінка не існує, можливо, вас заблокували або цей користувач видалив свій профіль. Якщо ви бачите це повідомлення, спробуйте вийти з системи і переглянути його без логіну. Якщо профіль видно, коли ви вийшли з системи, ви можете бути впевнені, що ця особа заблокувала вас.

Увага! Instagram може спробувати змусити вас увійти в систему замість того, щоб показати потрібну сторінку, якщо ви вже входили в Instagram на пристрої, який ви використовуєте. Спробуйте увімкнути режим інкогніто, якщо це станеться.

Не вдається відкрити URL-адресу профілю Instagram, який вас заблокував

Однієї інформації може бути недостатньо, але якщо ви виконали всі перераховані вище кроки, але не змогли отримати доступ до профілю користувача, це, ймовірно, означає, що вас заблокували.

Якщо ви хочете бути абсолютно впевненими, ви можете попросити друга пошукати потрібний профіль в Instagram. Якщо ваш друг може отримати доступ до профілю (публічного чи приватного), а ви ні, то цілком очевидно, що вас заблокували.

Поділитися
Exit mobile version