Apple у розробці гнучкого смартфону допоможе Samsung

2 хв. читання
samsung fold 1

Samsung вже задумалася над тим, щоб налагодити поставки гнучких матриць своїм прямим конкурентам – Apple і Google. За даними видання ETNews, ці корпорації дійсно можуть бути зацікавленими в екранах подібного типу – для створення власних складних смартфонів, пише AppleInsider.

Якщо вірити інформації інсайдерів, Samsung надала Apple для тестів 7,2-дюймовий гнучкий екран. Примітно, що аналогічна матриця вже використовується в Samsung Galaxy Fold.

Південнокорейський виробник не має наміру тримати технологію складних дисплеїв у секреті, і робити її своїм ексклюзивом. Замість цього Samsung сподівається стати найбільшим постачальником складних матриць в світі. На сьогоднішній день компанія може виробляти 2,4 мільйона дисплеїв на рік. Однак, якщо попит виявиться великим, Samsung готова збільшити поставки складних матриць – аж до 10 мільйонів на рік.

Нагадаємо, що зараз Samsung є найбільшим постачальником OLED-екранів. Їй належить 95% світового ринку. Більш того, південнокорейський гігант володіє ексклюзивним контрактом на поставку дисплеїв для iPhone. Найближчий конкурент – LG Display, на жаль, поступається за темпами розвитку.

До речі, зображення гнучкого iPhone з’явилися у Мережі. Новинка Apple поки що знаходиться на стадії розробки. На картинках розкрито дизайн майбутнього гаджета.

Також Cybercalm писав про інші новинки, які Apple планує випустити в 2019 році. За словами аналітика Мін Чи Куо, Apple випустить новий 16-дюймовий MacBook Pro, 31-дюймовий 6K монітор, iPhone з двосторонньою зарядкою, нові iPad і багато іншого.

Поділитися
Exit mobile version