Apple Watch Series 6: чи варто купувати новинку?

4 хв. читання

Цього року Apple Watch включає в себе оптичний датчик кисню крові, який вимірює SpO2. Це корисно, якщо Ви спортсмен, який сподівається скористатися перевагами тренувань на висоті. Але цього недостатньо, щоб настійно рекомендувати оновлення, якщо у вас вже є торішня серія 5. Тобто минулорічні серії 5 та нові серії 6 та SE, вони всі виглядають майже однаково.

Що нового?

Серія 6 ​​має яскравіший дисплей, який полегшує читання зовні, новий процесор та чип U1 від Apple, що робить годинник більш точним для виявлення інших пристроїв навколо нього. Але, знову ж таки, Ви особливо не помітите різниці з 5 серією. Про це пише Wired.

Найкориснішим оновленням є набагато швидший час зарядки. Серія 5  близько 2 годин. А Series 6 потрібно близько години.

Новітній аксесуар Apple – це силіконовий ремінець без застібок і пряжок, які надійно утримують годинник. Він постачається в дев’яти різних розмірах. Але це не дуже зручно.

Apple Watch Series 6 1

Час автономної роботи: якщо вмикати максимальну яскравість, постійно ввімкнений екран, відстеження сну, відстеження кисню в крові, нагадування про миття рук на основі місцезнаходження, два тренування з підтримкою GPS на день – годинник ледь тримається цілий день. Іноді доводиться заряджати його, перш ніж лягати спати.

Заряджати годинник двічі на день смішно, але це може стати звичкою.

Можливо, краще думати про Apple Watch, як про менш зручний для носіння, а більше про крихітний iPhone, який ви носите.

Тобто, якщо брати до уваги, що багато найцікавіших функцій WatchOS все ще доступні для старих серій 4 і 5, тому, якщо у вас вже є одна з них, то не поспішайте отримувати найновіші версії. Але якщо це Ваш перший Apple Watch, то  Series 6 того вартий. Якщо у Вас є iPhone, звичайно.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Шахрайство, оманливий дизайн, або як торгові сайти змушують Вас витрачати більше?

Найпоширеніші схеми кіберзлочинців та способи захисту від них. Поради

Як користуватися спеціальними піктограмами програм на Вашому iPhone та iPad? – ІНСТРУКЦІЯ

Як перемістити програми з бібліотеки додатків на головний екран на iPhone?– ІНСТРУКЦІЯ

Чим Вам загрожує підключення невідомих USB? Поради із захисту

Як зробити Chrome веб-браузером за замовчуванням на iPhone та iPad? – ІНСТРУКЦІЯ

Кібератаки та шкідливі програми – одна з найбільших загроз в Інтернеті. Дізнайтеся з підбірки статей, як виникло шкідливе програмне забезпечення та які є його види, що таке комп’ютерний вірус, про усі види шкідливого ПЗ тощо.

До речі, дослідники розкрили подробиці про критичну уразливість в додатку Instagram для Android, експлуатація якої дозволяла віддаленим зловмисникам перехопити контроль над цільовим пристроєм шляхом відправки спеціально створеного зображення.

Цікаво знати, що кіберполіція затримала злочинну групу, яка за допомогою скімінгових пристроїв виготовляла дублікати банківських карток. Далі з цих карток знімали готівку. За це зловмисникам загрожує до 12 років ув’язнення.

Також після додавання до свого функціоналу аудіо-твітів для iOS у червні, Twitter зараз експериментує з ідеєю дозволити людям записувати та надсилати голосові повідомлення за допомогою прямих повідомлень.

Важливо знати, що хакерам вдалося обійти захист iOS 14 на пристроях, що базуються на процесорі Apple A9.

Поділитися
Exit mobile version