Черговий баг Galaxy S10: поради з усунення проблем з Bluetooth і звуком

3 хв. читання

Samsung Galaxy S10, за деякими даними, стане останнім смартфоном південнокорейської компанії, що підтримує стандарт сполучення пристроїв Bluetooth 5.0. У майбутньому Samsung перейде на новий формат, проте сьогодні через певний час після покупки деякі користувачі почали скаржитися на проблеми з Bluetooth. При сполученні смартфонів з деякими аксесуарами спостерігаються розриви з’єднання, а при роботі з бездротовими колонками страждає якість звуку.

Користувачі заявляють, що Bluetooth автоматично відключається через кілька секунд після вимкнення екрану. Однак більшість претензій на даний момент пов’язані з неможливістю підключити за допомогою Bluetooth Galaxy S10 з аксесуаром, який до цього функціонував справно, наприклад, смарт-годинником чи навушниками.

Як полагодити Bluetooth?

Найпростіший спосіб виправити проблему – перезавантаження пристрою. Однак він не завжди ефективний, і тоді може врятувати повне скидання налаштувань на Вашому Galaxy S10. Щоб скинути налаштування мережі, виконайте наступні дії:

Зайдіть у “Налаштування” – виберіть “Управління – потім пункт “Скидання” – “Скинути налаштування мережі” – підтвердіть бажання скинути налаштування до заводських.

Після скидання налаштувань мережі на Galaxy S10 спробуйте підключити кілька пристроїв через Bluetooth і перевірте, чи не повторюється проблема.

Galaxy10 0

Погана якість звуку

На жаль, ряд користувачів повідомляють про проблеми, пов’язані з низькою якістю звуку і наявністю шипіння при відтворенні аудіо або здійсненні дзвінків за допомогою Bluetooth. В даному випадку вдалося визначити джерело проблеми. Вона трапляється, коли до смартфону за допомогою Bluetooth підключені два пристрої одночасно. Ймовірно, це виправлять в найближчих оновленнях прошивки, але на даний момент вихід із ситуації тільки один і він не надто зручний. Потрібно перевести другий пристрій в режим польоту (якщо це смарт-годинник, наприклад) або ж спробувати скинути налаштування і провести з’єднання пари заново.

До речі, ультразвуковий сканер відбитків пальців, яким Samsung оснастила флагманський Galaxy S10 і його більш просунуті модифікації, виявився одним з їхніх головних недоліків. Про це заявили власники смартфонів, які взяли участь в опитуванні громадської думки, проведеного виданням SamMobile. За їх словами, чутливість сканера залишає бажати кращого в порівнянні з фізичними рішеннями.

Нові Galaxy S10, Galaxy S10e і Galaxy S10+ мають безліч нових функцій. Але, як і будь-який пристрій, смартфони Galaxy потребують налаштування після першого включення. Як правильно налаштувати щойно придбаний Galaxy S10.

Експерти визначили реальну собівартість моделі Galaxy S10+. На створення кожного примірника даного смартфона Samsung витрачає на $40 більше, ніж на торішню модель Galaxy S9+, коли вона тільки надійшла в продаж.

Також Samsung оголосила про початок масового виробництва першої в галузі флеш-пам’яті стандарту eUFS 3.0 на 512 ГБ. Вона призначена для мобільних пристроїв нового покоління. У порівнянні з пам’яттю типу eUFS 2.1 швидкість передачі виросла більше, ніж в два рази. Крім того, Samsung розкрила плани з випуску аналогічних чипів ще більшої ємності.

Поділитися
Exit mobile version