Додатками на Android можна буде керувати з комп’ютера

2 хв. читання

З мобільними додатками для Android можна буде працювати за комп’ютером з Windows або macOS. Так, під час заходу Samsung Unpacked 2019 корейський гігант представив додаток Samsung DeX for PC.

Про це повідомляє Windows Central.

Як зазначає видання, новий додаток дозволить не тільки використовувати мобільні додатки з мишею і клавіатурою, але і передавати файли на мобільний пристрій і назад простим перетягуванням.

samsung note

На даний момент виробником заявлена підтримка тільки новітніх смартфонів Galaxy Note10 і Note10 +, але, ймовірно, використовувати DeX for PC можна буде і з іншими пристроями.

Терміни релізу додатка поки не називаються.

Стало відомо, що в п’ятницю, 9 серпня, на конференції для розробників генеральний директор споживчого напрямки Huawei Річард Юй (Richard Yu) здивував аудиторію, презентувавши “HarmonyOS”, яка, за його словами, є більш швидкою і безпечною системою, ніж Android.

Окрім цього, Microsoft випустила нову збірку 18956 Windows 10 для інсайдерів у рамках програми Fast Ring. Збірка містить безліч змін, у тому числі поліпшену сторінку “Стан мережі та Інтернету”, контроль над повідомленнями і новий компактний режим для калькулятора.

Експерти з компанії Check Point Research, що займається питаннями кібербезпеки, виявили три уразливості в месенджері WhatsApp.

Зверніть увагу, на презентації Samsung Galaxy Note 10 компанія Microsoft представила нову функцію додатка “Ваш телефон”, яка вже скоро дозволить здійснювати і приймати телефонні дзвінки на комп’ютері.

Поділитися
Exit mobile version