Додатки з доставки марихуани заборонили у Google Play Маркет

1 хв. читання
Google Play Store 1

Компанія Google заборонила розміщення додатків для доставки марихуани у своєму фірмовому магазині Play Маркет. Про це повідомляє Ubergizmo.

Як відомо, кілька років тому у кількох штатах у США узаконили використання марихуани. Марихуана була законною в деяких штатах, але тільки для медичного використання, але тепер є деякі держави, де ви можете купити їх для немедичних цілей, а в деяких випадках навіть виростити кілька рослин самостійно.

Можливо, через те, що вона не була легалізована на всій території США, Google оголосила про те, що компанія заборонятиме програми доставки марихуани у своєму Play Маркет.

За даними Google, “ми забороняємо додатки, які полегшують продаж марихуани або продуктів марихуани, незалежно від законності”.

Нагадаємо, компанія Apple представить заміну iTunes на конференції розробників WWDC 2019. Компанія збирається відмовитися від iTunes, замінивши його кількома додатками “Apple Music”, “Книги” і “Підкасти”.

Також група кіберзлочинців Turla поширюють нові інструменти на основі PowerShell – фахівцями з кібербезпеки було виявлено декілька атак на дипломатичні установи в Східній Європі.

Окрім цього, активісти з групи дослідників vpnMentor Ноам Ротем (Noam Rotem) і Рен Локар (Ran Locar) виявили витік даних користувачів сервісу обміну фотографіями Theta360. Як наслідок витоку – скомпрометованими виявилися понад 11 мільйонів знімків, в тому числі тисячі фотографій, прихованих налаштуваннями приватності.

Поділитися
Exit mobile version