Експерти розповіли, що ж насправді Apple покращила в AirPods 2

4 хв. читання

Користувачі, які купили AirPods 2, кажуть, що змін майже немає, інші ж заявляють про кардинальні поліпшення. Експерти також неодностайні в оцінці новинки.

Ось як оцінили нові навушники експерти та провідні західні видання:

9to5Mac

AirPods другого покоління – це робота над помилками оригінальної версії. Нова модель набагато швидше підключається і перемикається між джерелами. Покращення є, і їх складно не помітити.

Примітно, що чохол для бездротової зарядки став трохи важчим, із цілком зрозумілих причин – в ньому розміщені необхідні компоненти для бездротової зарядки.

Багато в Інтернеті говорять, що навушники стали звучати набагато об’ємніше і детальніше. На жаль, це не так. AirPods 2 звучать абсолютно так само, як і оригінальна модель. Цілком можливо, що такі сміливі висновки користувачів базуються на тому, що порівняння навушників було проведено некоректно. За роки використання у сітці першої версії міг зібратися бруд і пил, який, очевидно, вплинув на якість звуку. Зрозуміло, абсолютно нові AirPods 2 на цьому тлі будуть звучати набагато кращими.

TechRadar

Нові AirPods не зможуть вразити Вас, якщо Ви вже користувалися оригінальною версією.

На превеликий жаль, Apple не стала виправляти ті проблеми, які були властиві першій версії навушників. Ми говоримо про якість звуку. Чому компанія робить акцент на швидкому з’єднанні, якщо ніхто на це і так не скаржився. Це питання поки залишається без відповіді.

Але треба віддати належне, всі представлені компанією нововведення виявилися досить корисними. Чип H1 привніс опцію “Привіт, Siri”, а чохол з можливістю бездротової зарядки став ще зручнішим і універсальнішим в повсякденному використанні.

air pod 3

MacRumors

У Мережі було багато чуток, що AirPods 2 вийдуть у чорному кольорі. Найсміливіші очікування не виправдалися – ми отримали такий самий дизайн і таке ж колірне виконання.

Протестувавши нову модель, ми дійшли до висновку, що Apple не лукавила, кажучи про швидке підключення. Різницю помітить кожен, хто раніше користувався оригінальною версією. Затримка у роботі стала помітно меншою – це також великий плюс для тих, хто захоплюється іграми.

Заради інтересу, ми спробували використовувати навушники від різних версій в парі. Як з’ясувалося, використовувати їх в такому режимі не вийде – Ваш смартфон видасть відповідне попередження про несумісність пристроїв.

Щодо якості звуку, то ми вважаємо, що невеликі поліпшення є. І особливо це помітно на високій гучності.

Підсумовуючи, можемо сказати, що AirPods 2 – це еволюційне оновлення. Не варто чекати від них щось дійсно нового. Це ідеальний варіант для тих, хто ніколи раніше не володів навушниками від Apple.

До речі, Apple представила оновлені версії комп’ютерів iMac. Апгрейд у вигляді нового “заліза” отримали версії з 4К- і 5К-дисплеями.

Якщо Ви є щасливим власником Apple Watch, то повинні знати, що функціональність цього “розумного” годинника не обмежується здатністю виводити на екран різні повідомлення й моніторингом Вашої фізичної активності. З їх допомогою також можна розблокувати Ваш MacBook. Для роботи цієї функції необхідний Mac, випущений після другої половини 2013 року під керуванням macOS Sierra, а також Apple Watch зі встановленою операційною системою watchOS 3 або новіше.

Нагадаємо, що Ваш iPhone постійно відстежує Ваше місцерозташування, оновлює отримані дані, аналізує та на їх основі формує список місць, які Ви часто відвідуєте. Усі ці дані зберігаються у Вашому смартфоні. Однак за бажання можна відключити функцію трекінгу, яка має назву “Істотні місця”.

Також на початку вересня минулого року Apple випустила велике оновлення для HomePod. Розумна колонка отримала безліч нових функцій і опцій для голосового помічника Siri. Через розумну колонку тепер можна здійснювати і приймати телефонні виклики.

Поділитися
Exit mobile version