“Темний режим” для OLED-дисплеїв запровадили у Twitter

1 хв. читання
twitter iphone

Сьогодні компанія Twitter презентувала “темний режим” для OLED-дисплеїв пристроїв на iOS, адже “нічний режим” для Android і iOS у соціальній мережі з’явився ще в 2016 році.

Нова функція має назву “Lights out ” та доступна для додатка тільки на iOS. Коли ця функція стане доступною для Android, не уточнюється.

https://twitter.com/Twitter/status/1111312068911611904

Увімкнення функції змінює інтерфейс користувача програми, який змінює темно-синій колір на ще більш темний. Це покращує роботу акумулятора на пристрої, якщо він обладнаний дисплеєм OLED.

Щоб увімкнути новий темний режим, перейдіть до меню “Параметри та конфіденційність” > “Дисплей і звук“, а потім натисніть на кнопку перемикача поруч із пунктом “Темний режим“. Це дасть вам два варіанти – “Dim” (старий нічний режим) і “Lights out“. Виберіть останнє, щоб отримати чорний фон.

Нагадаємо, компанія Twitter оголосила про запуск нової програми Twttr, за допомогою якої соціальна мережа буде тестувати експериментальні опції. Перша тестова опція, доступ до якої отримають користувачі Twttr, – це модифікація інтерфейсу. Завдяки їй розмова користувачів у соцмережі стає схожою на листування у месенджері.

Поділитися
Exit mobile version