Фахівці припускають, що Google готує новий Pixelbook, – ВІДЕО

3 хв. читання
pixelbook 02

Google асоціюється у багатьох любителів мобільної електроніки в основному з операційною системою Android і одним з найцікавіших смартфонів останнього часу Google Pixel 3. Однак є в арсеналі компанії не менш цікаві продукти. Наприклад, лінійка досить ноутбуків Chromebook. Але й це далеко не все. Адже, цілком можливо, зовсім скоро нас очікує принципово інший ноутбук від Google – нова модель Pixelbook, який нещодавно продемонстрували на одному з відео, пише AndroIdinsider.

Спочатку відео майже одразу видалили з каналу, де воно з’явилося. Але Інтернет, як відомо, пам’ятає все, і фахівцям порталу 9to5Google вдалося зберегти його і перезалити. Але що змушує думати, що на відео ми бачимо саме міфічний Pixelbook, а не нову модель Chromebook? На користь цієї гіпотези говорить відразу два моменти.

По-перше, поза сумнівом перед нами прототип не анонсованого пристрою. А всі фірмові продукти Google, перебуваючи на стадії прототипу, зазвичай мають замаскований логотип “G”, в той час як на цьому ноутбуці можна розгледіти плашку “ProductName”, розташовану трохи вище верхнього ряду клавіш. Якщо відмотати час назад, то один з перших тестових зразків Chromebook мав плашку “Chrome”.

По-друге, ноутбук на відео має дисплей зі співвідношенням сторін 16:9, який до цих пір не був форматом, використовуваним в лінійці ноутбуків Pixelbook. Тому це говорить на користь нового пристрою або, як мінімум, на користь розширення наявних лінійок ноутбуків.

Також спостерігається на відео верхній ряд функціональних клавіш дуже схожий на той, що Google показувала у своїх попередніх моделях Pixelbook. Крім того, тестова модель виглядає як преміальний продукт. Незважаючи на якість відео, помітно, що дисплей має високу роздільну здатність, та й в цілому зовнішній вигляд викликає позитивні емоції.

Навіть якщо висновки про новий Pixelbook не є правильними, ясно одне: перед нами прототип досить цікавого пристрою, який розроблявся протягом деякого часу і, цілком ймовірно, скоро може бути представлений офіційно.

До речі, програми та сервіси компанії Google для багатьох виглядають як невід’ємна частина операційної системи Android. Однак це не так. Якщо Ви теж хочете позбутися від сервісів Google, які крадуть Вашу інформацію, тоді ця стаття для Вас.

Як відомо, продукти компанії Google – у кожному смартфоні на Android. Поштовий клієнт Gmail за замовчуванням вже встановлений на пристрій, який Ви щойно придбали. Монополіст Google позбавляє Вас вибору, проте це не означає, що його немає. Альтернативні поштові сервіси представлені тут.

Поділитися
Exit mobile version