Функція “Екран телефону” на останніх Galaxy Note працює на будь-якій версії Windows 10

3 хв. читання
note 10 1

Cybercalm писав про про нове партнерство Microsoft і Samsung з метою створення “безшовного взаємодії” між Android і Windows. Корпорація Microsoft активно працює над інтеграцією власного програмного забезпечення на пристрої Samsung. Пілотні рішення стартують на флагманських пристроях корейського гіганта – Galaxy Note 10 і Galaxy Note 10+.

Завдяки тісній співпраці компаній вдалося істотно поліпшити інтеграцію додатка “Ваш телефон” в Galaxy Note 10. Головний редактор Windows Central Зак Боуден (Zac Bowden), протягом кількох днів тестував роботу Galaxy Note 10+ зі своїм Surface Studio і був дуже вражений стабільністю підключення.

За його словами, синхронізація повідомлень відбувалася миттєво, також, як і відправлення повідомлень. Крім того, йому сподобалася можливість використання функції дублювання екрану смартфона без Bluetooth.

Функція “Екран телефону” працює зі смартфонами Galaxy Note 10 і Galaxy Note 10+ в системах Windows 10 версії 1903 і вище. Дану інформацію підтверджує представник Microsoft, Аналь Отеро Діаз (Analy Otero Diaz), яка відповідає за розробку даного функціоналу.

Це всього лише один приклад поліпшення інтеграції продуктів Microsoft в Galaxy Note 10. Нагадаємо, що про нове партнерство Microsoft і Samsung було оголошено саме на презентації Galaxy Note 10. Схоже, що Редмонд вибрав пристрої Galaxy від Samsung в якості зразкових елементів своєї екосистеми. Microsoft також анонсувала можливість здійснювати дзвінки через смартфон прямо у Windows 10 – дана функція стане доступна в кінці цього року.

Стало відомо, що дослідники з компанії Avanan, що займається питаннями безпеки електронної пошти, виявили нову фішингову кампанію. Зловмисники за допомогою повідомлень голосової пошти Microsoft Voicemail намагаються змусити жертву відкрити вкладення HTML, що перенаправляє на фішингові web-сторінки.

Окрім цього, Google видалила 85 додатків для Android із магазину Google Play після того, як дослідники виявили, що це рекламне програмне забезпечення (adware), яке вдає з себе нормальні додатки.

У операторів ботнету Neutrino з’явилася нова тактика. За їх словами, вони вже більше року атакують web-оболонки інших кіберзлочинців і заражають їх сервери.

Зверніть увагу, в Microsoft виявили незвичайну фішингову кампанію, в якій використовуються кастомні сторінки з помилками 404. Таким чином зловмисники намагаються обманом змусити потенційних жертв видати свої облікові дані.

У програмі VLC Media Player було виявлено 15 уразливостей. Дві з них мають високий рівень серйозності, п’ять – середній, три – низький, а решта поки не отримали оцінку.

Незважаючи на те, що в iOS 12 і 13 Apple привнесла безліч поліпшень, деякі важливі функції так і не були додані розробниками. Одну з таких функцій, Ви знайдете у статті.

Поділитися
Exit mobile version