Смартфони Samsung постачатимуть із встановленими програмами Microsoft

2 хв. читання
galaxy s10 microsoft

Компанії Microsoft і Samsung оголосили про співпрацю, в рамках якої планують разом інвестувати у справу розширення можливостей приватних клієнтів і організацій.

Про це йдеться у блозі розробників Windows.

Співпраця розпочнеться з попереднього встановлення додатків на смартфони Galaxy Note 10.

Вже з коробки покупцям Galaxy Note10 будуть доступні додатки і сервіси OneDrive, Outlook, “Ваш телефон” з функцією “Зв’язати із Windows”, буде організований доступ до Word, Excel і PowerPoint.

Цікаво, що OneDrive буде інтегрований в додаток Samsung Gallery, що служить для перегляду фотографій і відеозаписів, а Outlook отримає підтримку S Pen і док-станції DeX Station з можливістю роботи в багатовіконному режимі на зовнішньому моніторі у зв’язці з клавіатурою і мишкою.

Ще один ексклюзивний бонус для власників смартфонів Samsung
– можливість віддзеркалення екрану мобільного пристрою з Android на комп’ютер з Windows 10. Дана функція доступна тільки для апаратів цієї марки.

Також Samsung Galaxy Note10 будуть продавати в офіційних магазинах компанії Microsoft, яка заявляє, що на цьому співпраця не закінчується.

До речі, додаток Google Fit навчився аналізувати сон користувачів. Тепер застосунок вміє відслідковувати фази і загальну тривалість сну.

Нагадаємо, виробник антивірусів ESET виявив новий вид шкідливого програмного забезпечення під  Windows, який використовує заражені комп’ютери для надсилання спаму.

Також з’явилося шкідливе ПЗ перетворює Ваші пристрої в ботів і додає їх до ботнету Echobot, у арсеналі якого вже 59 експлойтів.

Стало відомо, що підрядники Microsoft прослуховують особисті розмови користувачів Skype, що ведуться через службу-перекладач додатку, повідомляє видання Vice Motherboard.

Поділитися
Exit mobile version