Функція PowerShare: як працює і як налаштувати?

3 хв. читання

Galaxy S10 від Samsung пропонує багато цікавих функцій і інновацій. Однак є у смартфона і деякі функції, про наявність яких пересічний користувач може й не знати. Наприклад, відомо, що у Galaxy S10 є функція бездротової зарядки. А чи знали Ви, що вона може працювати і “у зворотний бік”? Samsung називає цю особливість PowerShare. Тобто Ваш Galaxy S10 може стати джерелом живлення, але як його використовувати? Про це пише AndroIdinsider.

Дуже дивно, що Samsung не рекламувала цю функцію. Адже, якщо спробувати згадати щось схоже, подібною функцією раніше володів Huawei Mate 20 Pro і … все! Так що функція дуже нова для ринку і споживачів.

Найперше питання, яке спадає на думку: з якими пристроями можна використовувати PowerShare? Відповідь: з абсолютно будь-якими, які підтримують бездротову зарядку Qi. Тобто, не важливо, що Вам потрібно зарядити, Android-смартфон або Apple Watch – Galaxy S10 впорається з усім.

Як використовувати цю функцію?

Після розблокування пристрою, Вам потрібно змахнути меню налаштувань з верхньої частини екрану. Потім, після того, як всі налаштування стануть Вам доступні, на правому боці екрану в нижній частині Ви зможете побачити значок PowerShare. Власне, на цьому все. Далі залишається тільки піднести до потрібного пристрою Galaxy S10, який вже готовий поділитися зарядом батареї. При цьому виробник рекомендує розташовувати смартфони “спиною до спини”.

s10e powershare

Може здатися, що PowerShare – марна річ. Однак ж це зовсім не так. Крім очевидного застосування, коли ви можете виручити когось у відсутності джерел заряду, PowerShare допоможе, наприклад, позбутися від зайвих дротів. Наприклад, можна покласти смартфон на бездротову зарядку, а зверху смарт-годинник.

Експерти визначили реальну собівартість моделі Galaxy S10+. На створення кожного примірника даного смартфона Samsung витрачає на $40 більше, ніж на торішню модель Galaxy S9+, коли вона тільки надійшла в продаж.

До речі, керамічна чорна версія Galaxy S10+, що має 12 ГБ оперативної пам’яті і 1 ТБ вбудованої, буде коштувати на китайському ринку 10 000 юанів – це 1476 доларів або 41 300 гривень. Така ж модель із 8 ГБ оперативної та 512 ГБ флеш-пам’яті оцінена у Китаї у 9 000 юанів – 1329 доларів або 37 200 гривень.

Також Samsung оголосила про початок масового виробництва першої в галузі флеш-пам’яті стандарту eUFS 3.0 на 512 ГБ. Вона призначена для мобільних пристроїв нового покоління. У порівнянні з пам’яттю типу eUFS 2.1 швидкість передачі виросла більше, ніж в два рази. Крім того, Samsung розкрила плани з випуску аналогічних чипів ще більшої ємності.

Поділитися
Exit mobile version