Google оновлює сервіс Meet

4 хв. читання
Чому Google Meet кращий за Zoom

В рамках чергового оновлення Google додав до Google Meet низку нових функцій, що полегшує користувачам контроль та керування зустрічами. Однак, які саме елементи керування будуть доступні, залежить від того, чи використовуєте Ви Meet як звичайний користувач або як частина команди Google Workspace.

Як пише TheVerge, основне оновлення полягає в тому, що тепер усі користувачі зможуть призначати до 25 спільних ведучих на кожну зустріч, які матимуть доступ до елементів керування хостом. Це дозволить їм обмежувати, хто може поділитися своїм екраном і надсилати повідомлення у чат, а також вимикати звук усім учасникам одним натисканням кнопки, завершувати сеанс та контролювати, хто може входити до членів наради (хоча ця остання функція доступна лише для певних версій Google Workspace ). Раніше призначення співведучих було доступним лише для клієнтів Google Workspace for Education Ведучі можуть призначити інших учасників зустрічі спільними ведучими, натиснувши меню з трьома крапками біля їхніх імен.

Google Meet також отримує нові налаштування швидкого доступу, якщо Ви клієнт Google Workspace. Це буде ввімкнено за замовчуванням, але якщо його вимкнено, це означатиме, що наради не зможуть розпочинатися, доки не приєднається хост. Користувачі також можуть робити такі дії, як заборонити анонімним користувачам приєднуватися або дозволити лише запрошеним учасникам приєднатися, не запитуючи – гарантуючи, що там дійсно є лише люди, які повинні бути на зустрічі.

Зміни планується впровадити в веб-версії та та Android з 16 серпня, а в iOS – з 30 серпня. Для отримання детальної інформації про зміни та доступність на основі різних версій Workplace перегляньте допис у блозі від Google.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Телефонне шахрайство: як розпізнати обман та викрити зловмисника?

Платіжна безпека: як вберегтися від шахраїв під час користування онлайн-банкінгом?

Як автоматично пересилати певні електронні листи в Gmail? – ІНСТРУКЦІЯ

Що таке Google Tensor і як він покращить майбутні смартфони? ОГЛЯД

Деякі телефони на Android втратять доступ до Gmail і YouTube і чим це Вам загрожує

Як заблокувати спам на Google Диску? ІНСТРУКЦІЯ

До речі, Apple скануватиме фото в iPhone користувачів, щоб захистити дітей від насильства. Про це заявив сам американський технологічний гігант.

Виявлено спосіб, що дозволяє користувачам Telegram для Mac назавжди зберігати повідомлення, які повинні самі знищуватися і переглядати їх без відома відправника. Уразливість виправити неможливо.

Зверніть увагу, шахрайську схему з виманювання даних платіжних карт українців вигадали зловмисники, створивши фейкову сторінку у Facebook та фейковий сайт ТСН. Довірливих користувачів змушували вказувати дані своїх платіжних карток.

Окрім цього, Windows 11 може вийти раніше, ніж Ви думали. Майкрософт була щедрою з інформацією про Windows 11, за значним винятком є ​​дата виходу. Однак компанія могла ненароком відкрити вікно випуску за жовтень, завдяки деяким документам підтримки Intel та Microsoft, виявленим BleepingComputer.

Також якщо Ви регулярно пересилаєте повідомлення на інший обліковий запис електронної пошти, чому б не автоматизувати це завдання? Використовуючи зручну функцію фільтрування в Gmail, Ви можете автоматично пересилати певні електронні листи, коли вони потраплять у Вашу поштову скриньку.

Поділитися
Exit mobile version