Google додає змогу в Календарі вказати відвідаєте Ви подію дистанційно чи особисто

3 хв. читання

Тепер, коли вакцини проти COVID-19 стали більш-менш доступними, підприємства та офіси почали просити своїх співробітників заходити в офіс кілька разів на тиждень (особливо тих, що вакцинувалися). Планувати зустрічі для гібридного робочого середовища (коли одні можуть бути присутніми на роботі в офісі, а інші все ще працюють вдома і це потрібно якось поєднувати) може бути складно – люди фізично перебувають в офісних приміщеннях у різні дні та в різний час, і не тільки. Ось чому Google оновив функцію RSVP для Календаря, що зробить її більш придатною для гнучких моделей робочих місць. Про це повідомляє Engadget.

Технологічний гігант випустив нові варіанти відповідей на запрошення для Календаря. Тепер, коли Ви натискаєте “Так” для запрошення на нараду в інтерфейсі Календаря, ви побачите меню, що дає змогу вказати, відвідуєте Ви її віртуально чи особисто. І організатор зустрічі, і гості побачать, як саме запрошені планують з’явитися, коли переглянуть деталі заходу – скільки з них прийде на місце, а скільки буде брати участь дистанційно. Люди, які натиснули “Так”, матимуть поряд з іменами піктограми, які відповідають їх вибору.

Calendar RSVP
Тим не менш, Google заявляє, що нові варіанти RSVP не доступні користувачам на інших платформах, таких як Microsoft Outlook, та, відповідно, не можуть бути перенесені туди. Крім того, наразі вони відображатимуться лише в самому Календарі Google, хоча компанія каже, що параметри будуть доступні в запрошеннях Gmail “найближчим часом”.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

FaceTime для Windows: як користуватися – ІНСТРУКЦІЯ

Чому перевірка готовності Вашого ПК до Windows 11 видає неможливість встановлення?

Як безпечно користування соціальними мережами? ПОРАДИ

В Україні поширюється онлайн-грумінг: як захистити Ваших дітей? ПОРАДИ

Що можуть Google та Apple віддалено зробити з Вашим смартфоном?

Як “скинути” рекламний ідентифікатор на Android? ІНСТРУКЦІЯ

До речі, Google видалила з Play Store дев’ять Android-додатків, в цілому завантажених 5,8 млн разів, що, як виявилося, викрадали облікові дані користувачів для авторизації в Facebook.

Щоб виявити, які пристрої “розумного” будинку атакують найбільше, експерти налаштували і підключили до Інтернету уявний “розумний” будинок, що містив різні пристрої – від смарт-телевізорів і термостатів до камер відеоспостереження, принтерів і “розумних” чайників.

Винахідник інтернету сер Тім Бернерс-Лі продав на аукціоні Sotheby’s оригінальний код, за допомогою якого він колись створив Інтернет.

Окрім цього, компанія Apple 30 червня відкрила офіційний офіс в Україні – компанія планує самостійно ввозити техніку в Україну та контролювати магазини офіційних дилерів, які надають послуги компанії в Україні.

Поділитися
Exit mobile version