FaceTime для Windows: як користуватися – ІНСТРУКЦІЯ

4 хв. читання

Apple відкрила FaceTime в iOS 15 , iPadOS 15 та macOS 12, щоб мати можливість здійснювати відеодзвінки людям на інших платформах, включаючи Android. Це означає, що Ви нарешті можете скористатися FaceTime у Windows – напевно. Як це працює, читайте у статті.

На жаль, Apple не випустила програму FaceTime для Windows. Натомість кожен, хто має iPhone, iPad або Mac, може створювати посилання-запрошення, які працюють із Google Chrome або Microsoft Edge у Windows. Це означає, що неможливо почати виклик FaceTime з Windows, але Ви можете приєднатися до нього.

По-перше, Вам потрібно переконатися, що на Вашому ПК з ОС Windows встановлено Google Chrome або Microsoft Edge.

Потім Ваш друг або член родини з iPhone або iPad повинен відкрити програму FaceTime, а потім натиснути кнопку “Створити посилання”, яка знаходиться у верхній частині екрана.

FaceTime

Потім вони можуть поділитися з Вами посиланням.

На Mac, поки вони працюють з macOS 12 Monterey або новішою версією, вони можуть знайти кнопку “Створити посилання” у верхній частині програми FaceTime.

Далі вони можуть поділитися з Вами посиланням FaceTime за допомогою будь-якої платформи обміну повідомленнями.

Ви отримаєте посилання, facetime.apple.com яке виглядає приблизно так:

Відкрийте посилання в Google Chrome або Microsoft Edge на вашому ПК з Windows. Введіть своє ім’я у поле та натисніть “Продовжити”.

Звідти натисніть “Приєднатися” на плаваючій панелі інструментів, яка знаходиться внизу екрана.

Натисніть “Приєднатися” на панелі інструментів.

Особі, яка перебуває з іншого боку дзвінка FaceTime, потрібно буде прийняти Ваш запит, перш ніж Ви зможете приєднатися до них на iPhone, iPad або Mac.

Опинившись, ви побачите на панелі інструментів параметри типових параметрів відеоконференції, таких як Повний екран, Вимкнення мікрофона та Показати/сховати відео.

Параметри відеодзвінків, включаючи повноекранний режим, вимкнення звуку, показ/приховання відео тощо.

Це майже все! Це просто базова версія дзвінка FaceTime, запущеного у Вашому браузері. Закінчивши, просто натисніть кнопку “Покинути”, щоб покласти слухавку.

Якість FaceTime в Інтернеті справді хороша, враховуючи, що це не рідна програма. Було б чудово, якби Ви могли насправді запустити виклик FaceTime з Windows.

Джерело: How-To Geak

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як перенести Ваші контакти з iOS на Android за допомогою iCloud, Gmail або Google Drive? ІНСТРУКЦІЯ

Як вибрати найкращий iPad 2021? ПОРАДИ

Як віддалено вийти з Gmail на загубленому пристрої? ІНСТРУКЦІЯ

Майнінг криптовалют: що таке Taproot та який захист у Bitcoin

Дослідження на основі відкритих джерел: де та як використовується? ІНСТРУКЦІЯ

До речі, Wi-Fi зі специфічною назвою мережі виводить з ладу iPhone. Як виявилося, якщо підключитися до бездротової мережі з символьною назвою, то модуль зависає, при цьому потім його можна включити. Проблема стосується всіх моделей iPhone, в тому числі найновіших. Збій можна перемогти тільки за допомогою повного скидання налаштувань.

Також у продуктах Microsoft в 2020 році виявлено 1268 уразливостей, що є рекордним числом. У період з 2016 по 2020 рік кількість уразливостей в рішеннях американської компанії збільшилася на 181%.

Microsoft оновлює OneDrive в Інтернеті та Android основними функціями редагування фотографій. Серед функцій редагування, які зараз підтримує OneDrive, Ви можете обрізати, обертати та вносити коригування світла та кольору у фотографії. Microsoft також пропонує кілька інших функцій для версії програми OneDrive для Android. Тепер Ви можете передавати фотографії на пристрій із підтримкою Chromecast і дозволяти іншим спостерігати, як Ви гортаєте їх у прямому ефірі.

Окрім цього, в Україні заблокували мережу сall-центрів РФ, які збирали особисті дані українців. Організатори залучали до роботи до 150 операторів, які працювали у дві зміни.

Поділитися
Exit mobile version