Google Pay інтегрують в фінансовий сервіс Curve

3 хв. читання
Credit Cards Merithew

Curve –  англійська банківська платформа топового рівня,  яка дозволяє об’єднати всі банківські картки в одну карту, додала підтримку Google Pay на додачу до підтримки підтримку Samsung Pay.

Нова інтеграція неминуча і означає, що користувачі Android можуть розплачуватися за допомогою Curve через Android-смартфон або смарт-годинник, де б не працював Google Pay. Це стосується як пристроїв від Google,  так і пристроїв інших виробників – Acer, Huawei, HTC, Samsung, LG, Sony Ericsson, Motorola та інших. Про це пише TechCrunch.

Цей сервіс також розширює доступність Google Pay тим користувачам, чий банк не підтримує цифровий гаманець Google, наприклад Barclays та Virgin (які замість цього додали підтримку платежів із NFC у власні банківські програми). Нова функція – наслідок здатності Curve об’єднувати всі Ваші банківські картки в одну віртуальну карту Curve. Це означає, що після реєстрації Вашої картки Curve в Google Pay додаток Google Pay тепер працюватиме з будь-якою дебетовою або кредитною карткою, виданою Visa, яку Ви додали до Curve. За допомогою Google Pay клієнти компанії Curve також можуть оплачувати звичайні “безконтактні” платежі – наприклад, проїзд у громадському транспорті. Вони також скористаються єдиною системою входу та оплати під час транзакцій в Інтернеті та в додатках, де підтримується Google Pay.

“Ми раді оголосити інтеграцію Curve з Google Pay”, – заявив Дієго Рівас, керівник продукту компанії Curve, ОС, у заяві “Curve все ще є прекрасним способом об’єднання всіх ваших карт в одній, а її інтеграція з Google Pay дозволяє ще більше способів оплати, якщо у вас немає фізичної картки. Поєднуючи досвід Google Pay з унікальними всіма вашими картками  в одній функцій управління грошима, клієнти Curve отримують один з найкорисніших та найпопулярніших продуктів управління персональними фінансами на ринку”.

Тим часом, Apple Pay досі не підтримується Curve. Чи будуть ці сервіси колись інтегровані? Можливо, наступним кроком буде Apple Pay. Але перше правило Apple Pay – ніколи не говорити про Apple Pay (до його запуску).

До речі, якщо Ви користуєтеся Chrome на комп’ютерах Windows, Mac та Linux, Вам потрібно негайно оновити браузер до останньої версії.

Також Mozilla оголосила, що планує скасувати один з трьох методів, завдяки яким розширення можуть бути встановлені у Firefox.

Зверніть увагу, якщо на Вашому телефоні з’явилося оголошення на весь екран з нав’язливою пропозицією про придбання електровіника, то в цій статті ми розглянемо, як позбутися від набридливої ​​спливаючої реклами на Android.

Дослідники розповіли про методи, які використовуються зловмисниками для успішного впровадження шкідливих додатків у Google Play Store.

Поділитися
Exit mobile version