Microsoft почала продавати гарнітуру доповненої реальності

3 хв. читання
HoloLens

Починаючи з  7 листопада,  Microsoft починає поставляти  гарнітуру доповненої реальності HoloLens другого покоління  клієнтам, які попередньо замовили пристрій.

Попереднє замовлення HoloLens 2, було доступне, починаючи з цього року для клієнтів у США, Франції, Німеччині, Ірландії, Новій Зеландії, Австралії та Великобританії. Як тільки компанія виконає ці поставки з попередніх замовлень, вона розпочне доставку усім іншим  клієнтам. Про це пишуть на ZDNet.

Корпорація Microsoft остаточно показала HoloLens 2 наприкінці лютого цього року на Всесвітньому мобільному конгресі.

HoloLens 2 – що технічно є третьою ітерацією HoloLens, оскільки Microsoft не випустила перший варіант другої версії, виглядає дещо інакше, ніж перша HoloLens, яку Microsoft почав продавати в 2016 році. Вона має козирок, який легко перевертається, також пристрій відрізняється більшим вертикальним полем зору.

HoloLens 2 підключається до Azure для надання різноманітних можливостей та послуг. Гарнітура побудована на апаратній платформі Snapdragon 850 та має вбудований спеціальний голографічний спільний процесор штучного інтелекту. Моделі штучного інтелекту розгорнуті на голографічному процесорі з метою відстеження рухів користувачів, зокрема стеження за рухами очей, з метою взаємодії з голограмами.

Корпорація пропонує три варіанти ціноутворення на HoloLens 2:

  • видання розробника HoloLens 2 500 доларів США (доступне з розстрочкою по 99 доларів на користувача на місяць);
  • SKU для пристрою HoloLens 2 за 3500 доларів;
  • версію підписки HoloLens 2 (з попередньо завантаженою програмою Dynamics 365 Remote Assist), починаючи з 125 доларів США на місяць.

Компанія позиціонує  свою гарнітуру, в першу чергу, для бізнесу та ентузіастів віртуальної реальності, а вже потім для тих, хто споживатиме розважальний контент.

Офіційний представник Microsoft раніше цього року помилково заявляв, що HoloLens 2 буде продаватися у вересні 2019 року.

До речі, якщо Ви користуєтеся Chrome на комп’ютерах Windows, Mac та Linux, Вам потрібно негайно оновити браузер до останньої версії.

Також Mozilla оголосила, що планує скасувати один з трьох методів, завдяки яким розширення можуть бути встановлені у Firefox.

Зверніть увагу, якщо на Вашому телефоні з’явилося оголошення на весь екран з нав’язливою пропозицією про придбання електровіника, то в цій статті ми розглянемо, як позбутися від набридливої ​​спливаючої реклами на Android.

Дослідники розповіли про методи, які використовуються зловмисниками для успішного впровадження шкідливих додатків у Google Play Store.

Поділитися
Exit mobile version