Google тестує нову функцію покупок прямо з відео на YouTube

3 хв. читання
youtube content

YouTube тестує спрощений спосіб придбання товарів, які використовуються або згадуються на Ваших улюблених каналах. Компанія повідомляє, що автори, які входять до пілотного проекту, можуть включити певні продукти у свої відео.

Якщо натиснути на знак сумки для покупок у нижньому лівому куті екрана, YouTube відобразить список пропонованих товарів, пише Engadget.

Ви зможете перевірити більше інформації про ці товари, переглянути пов’язані відео чи придбати товари. Тільки користувачі США, які отримують доступ до YouTube через Android, iOS та Інтернет, бачитимуть значок сумки на першому етапі запуску.

Аналітики висувають логічне припущення, що невдовзі ця функція може стати у нагоді для розвитку власного бренду, наприклад, автори кулінарних відео, що посилаються на кухонні аксесуари, або геймери, що збирають компоненти для створення ПК і демонструють їх у своїх відеороликах.

Автори могли продавати товари через торговий центр на своєму каналі протягом останніх кількох років, і цей експеримент виглядає як ще один спосіб для них і YouTube отримати додатковий прибуток.

Довгий час ходять чутки про те, що YouTube тестує різні функції у цьому напрямку. Як відомо, ряд платформ включає більше функцій для покупок, такі як Instagram та WhatsApp, тому не дивно, що Google робить те саме на YouTube.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як використовувати “Швидкі команди” на Apple Watch? – ІНСТРУКЦІЯ

Як змінити обліковий запис Google за замовчуванням на комп’ютері? – ІНСТРУКЦІЯ

Як використовувати Google Duo для здійснення відеодзвінків? – ІНСТРУКЦІЯ

Як додавати, редагувати або видаляти збережені паролі в Microsoft Edge? – ІНСТРУКЦІЯ

Як швидко очистити всі сповіщення на Mac? ІНСТРУКЦІЯ

Нагадаємо, американське розвідувальне співтовариство офіційно звинувачує російських хакерів у зламі SolarWinds. Підозрюють, що російські хакери, які фінансуються державою, зламали ІТ-компанію SolarWinds, яку вони потім використали як стартовий майданчик для проникнення в кілька урядових відомств США

Також дослідники з безпеки виявили нову родину програм-вимагачів, яка націлилася на корпоративні мережі, та попередили, що професійні кіберзлочинці вже вдарили по декількох організаціях за допомогою схеми шифрування файлів.

Окрім цього, браузер Edge буде постійно звіряти інформацію з базами даних про розсекречені логіни і паролі – користувачі отримуватимуть інформацію у разі виявлення діяльності з боку кібершахраїв. Також власникам пристроїв надаватимуть поради, що дозволяють змінити конфіденційні дані з метою збереження високого рівня безпеки.

За останніми даними, один із найбезпечніших месенджерів Signal набуває популярності як в Україні, так і в США. Навіть Ілон Маск підтримав хвилю популярності і порадив користуватися Signal у себе в Твіттері. У чому його переваги, читайте у статті.

Поділитися
Exit mobile version