Як використовувати “Швидкі команди” на Apple Watch? – ІНСТРУКЦІЯ

5 хв. читання

Любите використовувати автоматизацію “Швидких команд” на своєму iPhone? Додаток ярликів на Apple Watch дозволяє запускати швидкі команди безпосередньо із зап’ястя. І оскільки швидкі команди працюють на самому годиннику, немає необхідності торкатися Вашого iPhone.

Користувачі Apple Watch, які працюють з watchOS 7 та новішими версіями, можуть отримати доступ до програми “Швидкі команди” на своїх пристроях, пише How-To Geek.

Програма автоматично класифікує швидкі команди, які можуть працювати на Apple Watch, і робить їх доступними на зап’ясті. Це означає, що Вам не потрібно буде створювати окремі швидкі команди лише для Вашого Apple Watch.

Як знайти швидкі команди на Вашому iPhone?

Ви можете знайти усі швидкі команди, що підтримуються Apple Watch, в окремій папці у Вашій бібліотеці команд.

1. Щоб отримати доступ до неї, відкрийте програму “Швидкі команди” на своєму iPhone. Ви можете легко це зробити за допомогою функції пошуку Spotlight. Проведіть пальцем вниз на головному екрані, знайдіть програму “Швидкі команди” та виберіть її.

whatch 1

2. Тепер перейдіть на вкладку “Мої Швидкі команди”.

3. Тут натисніть кнопку “Швидкі команди” у верхньому лівому куті.

4. Виберіть папку “Apple Watch”.

5. Ви побачите тут усі швидкі команди, сумісні з Apple Watch.

Як видалити швидкі команди з Apple Watch?

Якщо у Вас є десятки швидких команд, Ви побачите, що більшість із них підтримуються Apple Watch. На щастя, видалити швидкі команди з папки Apple Watch досить просто.

1. Просто натисніть кнопку “Вибрати” зверху.

 

2. Потім торкніться команд, які потрібно видалити, і натисніть кнопку “Видалити” на нижній панелі інструментів.

3. Тепер натисніть кнопку “Готово”, щоб зберегти зміни.

Як додати швидкі команди до Apple Watch?

Додавання швидких команд iPhone до Apple Watch також досить проста дія.

1. Перейдіть до вкладки “Мої Швидкі команди” та знайдіть ярлик, який Ви хочете додати до свого Apple Watch. Потім натисніть кнопку меню з трьома крапками у верхньому правому куті ярлика.

2. Тут знову натисніть кнопку меню з трьома крапками у верхньому правому куті.

3. Торкніться перемикача біля опції “Показувати на Apple Watch”.

4. Тепер Ви можете натиснути кнопку “Готово”, щоб зберегти опцію.

5. І знову торкніться кнопки “Готово” на ярлику, щоб зберегти його.

Як із Apple Watch запустити швидкі команди?

Тепер, коли Ви знаєте, які швидкі команди доступні на Apple Watch, настав час їх використовувати. Це можна зробити за допомогою програми “Швидкі команди” на Вашому годиннику.

1. На своєму Apple Watch натисніть Digital Crown, щоб переглянути екран програм. Тепер відкрийте додаток “Швидкі команди”.

2. Тепер Ви побачите простий список усіх Ваших команд. Використовуйте Digital Crown для прокрутки списку. Просто натисніть на команду, щоб запустити її.

Якщо команда проста і не вимагає жодного введення, вона запускатиметься автоматично. Якщо вона вимагає введення, Вам буде запропоновано зробити вибір у самій програмі швидких команд.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як змінити обліковий запис Google за замовчуванням на комп’ютері? – ІНСТРУКЦІЯ

Як використовувати Google Duo для здійснення відеодзвінків? – ІНСТРУКЦІЯ

Як безпечно вітати, спілкуватися, святкувати через Інтернет? Поради

Як додавати, редагувати або видаляти збережені паролі в Microsoft Edge? – ІНСТРУКЦІЯ

Як швидко очистити всі сповіщення на Mac? ІНСТРУКЦІЯ

Зверніть увагу, більшість фішинг-кампаній працюють шляхом використання імен відомих компаній, брендів та продуктів. Мета зловмисників – змусити користувачів думати, що початкове повідомлення надходить від законної особи, збільшуючи тим самим шанси, що Ви натиснете та ініціюєте завантаження шкідливого програмного забезпечення.

Окрім цього, Google Project Zero розкрив уразливість “нульового дня” у Windows, спричинену неправильним виправленням CVE-2020-0986  – недоліка безпеки, шо став відомим з кампанії, яка отримала назву Operation PowerFall.

До речі, через одинадцять місяців після того, як компанія Microsoft офіційно припинила технічну підтримку операційної системи Windows 7, Google нарешті закликала розробників Chromium припинити використання цієї ОС.

Поділитися
Exit mobile version