Google використовує штучний інтелект для покращення Ваших фото

3 хв. читання
photo google

Google не просто задовольнив шанувальників Android за допомогою Pixel 5 і 4a 5G на своєму Launch Night In event – компанія також представила абсолютно новий редактор фотографій для Android, який має на меті покращити знімки для всіх, а не лише для тих, хто має новітні пристрої.

Новий редактор Google Photos використовує машинне навчання, щоб пропонувати зміни до зображень, які можна застосувати одним натисканням, пише Android Authority.

Деякі з них – це просто покращення, як Enhance, а інші – ефектні покращення, такі як чорно-білий портрет або Color Pop.

Якщо Ви віддаєте перевагу редагуванню вручну, то оновлений Google Photos для Android пропонує простіші детальні елементи управління, такі як яскравість і насиченість. Перейшовши у меню “Налаштування”, Вам просто потрібно натиснути на бажаний ефект і скористатися повзунком, щоб набрати навіть дуже незначні зміни.

Зараз є одна особливість, для якої потрібні Pixel 5 та 4a 5G. Portrait Light покладається на машинне навчання, щоб не тільки покращити якість освітлення на портретних фотографіях, але і змінити кут та яскравість. Це працює навіть для фотографій, зроблених роками тому, зазначає Google.

Ця функція чимось нагадує портретні ефекти світла від Apple на нових iPhone, хоча і з акцентом на більший контроль над ефектами.

Зараз на пристроях Android з’являється новий редактор Google Photos. Portrait Light з’явиться на інших телефонах Pixel “незабаром”, тому не впадайте у відчай, якщо Ви сподіваєтесь на подібні фотографічні фокуси на Вашому Pixel 4.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Шахрайство, оманливий дизайн, або як торгові сайти змушують Вас витрачати більше?

Найпоширеніші схеми кіберзлочинців та способи захисту від них. Поради

Як користуватися спеціальними піктограмами програм на Вашому iPhone та iPad? – ІНСТРУКЦІЯ

Як перемістити програми з бібліотеки додатків на головний екран на iPhone?– ІНСТРУКЦІЯ

Чим Вам загрожує підключення невідомих USB? Поради із захисту

Як зробити Chrome веб-браузером за замовчуванням на iPhone та iPad? – ІНСТРУКЦІЯ

Кібератаки та шкідливі програми – одна з найбільших загроз в Інтернеті. Дізнайтеся з підбірки статей, як виникло шкідливе програмне забезпечення та які є його види, що таке комп’ютерний вірус, про усі види шкідливого ПЗ тощо.

До речі, дослідники розкрили подробиці про критичну уразливість в додатку Instagram для Android, експлуатація якої дозволяла віддаленим зловмисникам перехопити контроль над цільовим пристроєм шляхом відправки спеціально створеного зображення.

Цікаво знати, що кіберполіція затримала злочинну групу, яка за допомогою скімінгових пристроїв виготовляла дублікати банківських карток. Далі з цих карток знімали готівку. За це зловмисникам загрожує до 12 років ув’язнення.

Також після додавання до свого функціоналу аудіо-твітів для iOS у червні, Twitter зараз експериментує з ідеєю дозволити людям записувати та надсилати голосові повідомлення за допомогою прямих повідомлень.

Важливо знати, що хакерам вдалося обійти захист iOS 14 на пристроях, що базуються на процесорі Apple A9.

Поділитися
Exit mobile version