Інтерфейс від Samsung для Android блокує смартфони Galaxy S10

3 хв. читання

Samsung випустила дві бета-версії свого призначеного для користувача інтерфейсу One UI для пристроїв Galaxy S10. Однак користувачам не слід поспішати з встановленням нової оболонки, оскільки вона містить помилку, що робить смартфон непридатним до використання.

Згідно з повідомленнями користувачів, після встановлення проблемної бета-версії пристрій перестає приймати PIN-код, пароль або графічний ключ для розблокування.

В цей час єдиний спосіб вирішити проблему полягає в наступному. Перед перезапуском пристрою потрібно встановити функцію віддаленої розблокування, а потім за допомогою програми “Знайти телефон” (Find My Mobile) видалити біометричні дані і дані для розблокування екрану. Можна також скинути налаштування смартфона, тим самим видаливши з нього всі дані. Однак деякі користувачі скаржаться, що навіть після скидання налаштувань встановити PIN-код або налаштувати біометричну аутентифікацію все одно неможливо.

Чи зачіпає проблема пристрої Note10, невідомо. Тим часом власникам Galaxy S10 настійно рекомендується не перезапускати свої пристрої до тих пір, поки Samsung не випустить виправлення.

One UI – оболонка для Android-пристроїв виробництва Samsung, яка стала використовуватися в Galaxy S10, Galaxy A і Galaxy Note 10 з початку 2019 року.

Galaxy S10 2

До речі, нове шкідливе ПЗ під назвою Racoon (Єнот), створене для викрадення інформації, швидко завойовує популярність серед кіберзлочинців. За словами команди дослідників з Cybereason Nocturnus, всього за кілька місяців Єнот заразив сотні тисяч пристроїв по всьому світу, викрадаючи дані кредитних карт жертв, облікові дані електронної пошти тощо.

Також Apple вирішила змусити користувачів застарілих версій iOS встановити останні оновлення, навіть якщо вони самі цього не хочуть.

Зверніть увагу, підтримка Windows 10 (версія 1803) закінчиться менше ніж через місяць, і, згідно з деякими повідомленнями, Microsoft знову звернулася до не зовсім чесної тактики, для того щоб змусити користувачів оновитися до найсвіжішої версії ОС.

Коли Ви підключаєтеся до мережі Wi-Fi, рівень сигналу буде визначати якість з’єднання і навіть швидкість Вашого інтернет-з’єднання. Якщо рівень сигналу Wi-Fi слабкий, то з’єднання може перериватися і залишатися недоступним, так само і швидкість Інтернету може бути нижчою від заявленої провайдером. Як визначити у Windows 10 рівень сигналу Wi-Fi в процентному співвідношенні, дізнайтесь зі статті.

Поділитися
Exit mobile version