Кращі альтернативи Apple AirPods для пристроїв Android, Windows та iOS

4 хв. читання

І хоч тепер фірмові навушники від Apple AirPods Pro оснащені шумопоглинальною технологією, бездротовим корпусом зарядки та ручним режимом роботи Siri, вони ще досі мають  серйозних конкурентів як за ціною, так і за характеристиками.

Багато інших брендів пропонують власні чудові навушники для пристроїв Android, iOS та Windows. Якщо Ви хочете придбати пару бездротових навушників, пропонуємо ознайомитися із п’ятьма кращими альтернативами AirPods на ринку сьогодні за версією видання Digital Trends.

Найкращі альтернативи Apple AirPods:

1MORE Stylish

1moore stylish prd 720x720 1

1More Stylish – краща альтернатива AirPods 2, особливо якщо врахувати той факт, що коштують вони всього 100 доларів.

Вони відрізняються басовим звучанням, а добре врівноважені нотки у всьому спектрі роблять їх ідеальними для тих, хто має вишуканий смак.

Bluetooth AptX допомагає їм передавати ці найтонші деталі повітрям з приємною чіткістю.

Одинарний заряд витримає більше шести годин, а з футляром для підзарядки Ви зможете проходити до 24 годин.

Samsung Galaxy Buds

Samsung Galaxy Buds все ще є одними з найкращих альтернатив AirPod, які Ви можете придбати. Samsung врівноважує комфорт, корисність (функція “знайти мої навушники” – дуже зручна) та потужність у чудово елегантному пакеті.

Шість годин роботи батареї достатньо, щоб задовольнити більшість сеансів прослуховування, а власники Galaxy S10 можуть використовувати акумулятор свого телефону, щоб продовжувати слухати музику.

JLab Epic Air Sport

Справжні бездротові навушники повинні бути найбільш комфортними для тих, хто бігає та займається у тренажерних залах, тому Epic Air Sport стануть у нагоді саме для такої категорії меломанів – вони постачаються з безліччю варіантів насадок для вух, щоб забезпечити їх придатність.

Найбільш приваблива характеристика – це додаткові 70 годин автономної роботи в корпусі, яких достатньо, щоб зарядити пару кілька разів, перш ніж вам доведеться шукати підзарядку деінде.

Для спортсменів водонепроникність IP66 захистить їх від поту та дощу, а інтуїтивно зрозуміле керування тачпада дозволяє регулювати гучність та параметри відтворення легким помахом пальця.

https://www.youtube.com/watch?v=7vuL6njoD0E

Klipsch T5 True Wireless

Класичні аудіо бренди, такі як Klipsch, не завжди вправні в технологічних аспектах, але його навушники T5 True Wireless є винятком. Для початку вони можуть похизуватися одним з найкращих ресурсів акумулятора, який Ви знайдете, пропонуючи вісім годин безперервного відтворення на повній потужності.

Шикарний заштрихований металевий чохол для зарядки – який додає ще 24 годин задоволення, легко сплутати із запальничкою Zippo необізнаному користувачеві.

Матриця з чотирма мікрофонами з легкістю сприймає Ваш голос під час роботи для протидії фоновому шуму. Можна використовувати один навушник, але для налаштування гучності Вам знадобиться допомога Вашого цифрового асистента.

RHA TrueConnect

Деякі люди надають перевагу вертикальному дизайну AirPods, тому для них наушники RHA TrueConnect стануть чимось новим. Виготовлені з силікону, навушники пропонують більше варіантів комфорту, а звук має чіткий бас, налаштований так, щоб уникнути домінування над Вашими треками.

П’ять автономних годин роботи акумулятора поряд із 20 додатковими в елегантному матовому чорному корпусі зарядки забезпечать Вам довгі години насолоди музикою.

І лише за 15 хвилин заярдки навушників Ви зможете відновити 50% їх потужності.

Поділитися
Exit mobile version