Користувачі скаржаться на головні болі через AirPods Pro

3 хв. читання

Деякі користувачі поскаржилися, що відчувають головний біль при використанні AirPods Pro. За їх словами, хворобливі відчуття виникають в моменти роботи технології активного шумозаглушення. Однак варто вимкнути її, як біль починає стихати, поки не припиняється повністю. Цю проблему не можна назвати масовою, однак заперечувати її існування теж не можна.

“Технологія активного шумозаглушення в AirPods Pro працює просто чудово. Однак через пару днів використання цієї функції я почав помічати неприємний тиск у вухах, який викликав головний біль і призвів до підвищеної чутливості. Я кілька разів прокидався від того, що відчував, що в мене болить голова. Спочатку я навіть не думав, що погане самопочуття може бути пов’язано з шумозаглушенням, але після того як я перестав використовувати цю функцію, я помітив, що все пройшло”, – повідомив один з користувачів.

Щоб зрозуміти, що відбувається, потрібно розібратися з тим, як працює технологія активного шумозаглушення в AirPods Pro. Справа в тому, що для заглушення зовнішніх звуків навушники використовують систему мікрофонів, визначаючи шуми, що надходять ззовні, і, по суті, формуючи так званий антишум.

Втім, головні болі, що провокуються технологією активного шумозаглушення, – це проблема не тільки AirPods Pro. Як показує практика, на подібний ефект скаржаться користувачі різних навушників від різних виробників. Виходить, що це свого роду особливість, що певна категорія людей страждає від головного болю через роботу активного шумозаглушення, просто це швидше виняток, ніж правило.

Якщо Ви один з тих, кому робота активного шумозаглушення доставляє дискомфорт, найкращим способом зняти напругу буде відключення технології. Зрештою, силіконові накладки, якими оснащені навушники, і так перешкоджають проходженню більшої частини шумів, а внутрішньоканальна конструкція направляє звук прямо у вушний канал, не “розмиваючи” його по вушній раковині. Тому, навіть якщо Ви не будете користуватися активним шумозаглушенням, негативних вражень від звучання AirPods Pro, швидше за все, не відчуєте.

AirPods Pro 1

До речі, якщо Ви користуєтеся Chrome на комп’ютерах Windows, Mac та Linux, Вам потрібно негайно оновити браузер до останньої версії.

Також Mozilla оголосила, що планує скасувати один з трьох методів, завдяки яким розширення можуть бути встановлені у Firefox.

Зверніть увагу, якщо на Вашому телефоні з’явилося оголошення на весь екран з нав’язливою пропозицією про придбання електровіника, то в цій статті ми розглянемо, як позбутися від набридливої ​​спливаючої реклами на Android.

Дослідники розповіли про методи, які використовуються зловмисниками для успішного впровадження шкідливих додатків у Google Play Store.

Поділитися
Exit mobile version