Microsoft покращить Skype та зробить його схожим на інші месенджери

1 хв. читання

Незабаром користувачі Skype отримають можливість попереднього перегляду зображень перед відправкою. Про це повідомили розробники Microsoft.

sskype newПісля Telegram та інших мейнстримних месенджерів відправка картинок у Skype не зовсім задовольняє користувачів, оскільки при вставці зображення надсилаються автоматично, без будь-якого підтвердження, попереднього перегляду чи можливості додати опис. У новій версії месенджера нарешті виправлять цей недолік.

Також з’явиться можливість відправити картинку разом з текстом. До повідомлення можна буде прикріпити кілька зображень/документів/відео і відправити все це одним повідомленням.

Нагадаємо, Microsoft планує подвоїти кількість осіб, які можуть брати участь у групових відеодзвінках Skype. Оновлення підвищить ліміт з 25 осіб до 50 учасників.

Також, найпопулярнішими додатками у лютому 2019 року серед українських користувачів залишаються Viber, Chrome, YouTube, та Gmail. Натомість Duo, а Вконтакте й Skype вибули з рейтингу.

Окрім цього, компанія Microsoft оновила браузерну версію Skype, надавши їй підтримку відеодзвінків у розрішенні HD.

Раніше компанія Microsoft офіційно заявила про те, що класичний оригінальний Skype без купи зайвих можливостей повністю помер, його підтримка більше не здійснюється

Поділитися
Exit mobile version