Microsoft випускає смарт-дисплеї для Teams

4 хв. читання
displays main 1280x720 1

На додаток до деяких нових функцій для свого програмного забезпечення Teams, Microsoft також презентувала дисплеї Microsoft Teams. Це невеликі портативні дисплеї, які містять високоякісні мікрофони, динаміки та веб-камери для використання у відеочатах.

За даними компанії, ці нові дисплеї – це пристрої “все в одному”, виготовлені спеціально для користувачів Teams, пропонуючи їм голосовий доступ до Cortana та сенсорного екрану. Про це пише Slashgear.

Microsoft Teams – це хороша професійна платформа для співпраці, яка допомагає працівникам виконувати завдання та координуватися під час  віддаленої роботи або просто в різних відділах. Дисплеї Microsoft Teams – це смарт-дисплеї з Cortana, які працюють як доповнення до щоденного робочого процесу, приєднуючись до ноутбуків та іншої техніки, являючи собою високоякісні засоби віддаленої комунікації поряд із зручним інтерфейсом для швидкого доступу.

На дисплеях Teams відображається те, що Microsoft називає оглядовим інтерфейсом, який забезпечує швидкий доступ до чату, дзвінків, контактів, календаря, голосової пошти та інших речей. Користувачі можуть швидко переглядати повідомлення та нагадування, їхні майбутні зустрічі та інші події тощо. Також дисплеї забезпечують голосовий доступ до особистого помічника Cortana.

Користувачам надається певний ступінь персоналізаційного контролю над екраном команд Microsoft, включаючи можливість зміни шпалер. Дисплей інтегрується з основним ПК користувача, що означає, що вони можуть розблокувати та заблокувати смарт-дисплей за допомогою свого ноутбука чи робочого столу. Крім того, ця інтеграція дозволяє користувачам брати участь у засіданнях команд за допомогою будь-якого зі своїх пристроїв.

Корпорація Microsoft повідомляє, що на дисплеях Teams пропонуються функції безпеки та необхідні функції безпеки, включаючи наліпки веб-камери,  комутатори з опціями глушіння для мікрофонів, вхід із використанням облікових даних Azure Active Directory, адміністраторський портал для управління та оновлення пристроїв і сервісів Cortana на рівні підприємств.

Першим дисплеєм для Microsoft Teams буде спеціальна версія Lenovo ThinkSmart View, і незабаром до нього приєднається модель від Yealink.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

ЯК ОЧИСТИТИ КЕШ ТА ФАЙЛИ COOKIES У БРАУЗЕРІ FIREFOX? – ІНСТРУКЦІЯ

ПОРАДИ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ СВОЇХ ДОДАТКІВ ДЛЯ IPHONE АБО IPAD

ЯК ЗАПОБІГТИ ДЕФРАГМЕНТАЦІЇ ТВЕРДОТІЛОГО НАКОПИЧУВАЧА SSD? ІНСТРУКЦІЯ

НАВІЩО ПОТРІБЕН МЕНЕДЖЕР ПАРОЛІВ ТА ЯК ПРАВИЛЬНО ЙОГО ОБРАТИ?

ЯК ЗАБОРОНИТИ GOOGLE ЗБИРАТИ ВАШІ ДАНІ ТА НАЛАШТУВАТИ ЇХНЄ АВТОВИДАЛЕННЯ? ІНСТРУКЦІЯ

Ноутбук та рідина – це погана комбінація, але трапляються випадки, коли вони все ж таки “об’єднуються”. Про те, що робити, якщо це сталося, читайте у статті.

Також після тестування стало відомо, що надзвичайно популярний сьогодні додаток – TikTok, зберігає вміст буфера обміну кожні кілька натискань клавіш. Цей факт насторожив багатьох користувачів, але TikTok лише один із 53 додатків, які зберігають інформацію про користувачів таким чином.

Стало відомо, що мешканець Житомирщини підмінив міжнародного мобільного трафіку на понад півмільйона гривень. Крім цього, встановлено інші злочинні осередки які здійснюють підміну міжнародного трафіку в різних регіонах країни.

До речі, хакери використовували шкідливе програмне забезпечення, через яке викрадали реквізити банківських електронних рахунків громадян США, Європи, України та їхні персональні дані. Зокрема, через електронні платіжні сервіси, у тому числі заборонені в Україні російські, вони переводили викрадені гроші на власні рахунки у вітчизняних та банках РФ і привласнювали.

Хакери зараз користуються сервісом Google Analytics для крадіжки інформації про кредитні картки із заражених сайтів електронної комерції. Відповідно до звітів PerimeterX та Sansec, хакери зараз вводять шкідливий код, призначений для крадіжки даних на компрометованих веб-сайтах.

Поділитися
Exit mobile version