Microsoft випустила оновлення безпеки для старих версій Windows

2 хв. читання
backup 3

Компанія Microsoft випустила оновлення для операційних систем Windows 2003, Windows 2007, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2008, а також Windows XP, які містять критичні уразливості.

Користувачі зазначених операційних систем не отримали жодних оновлень безпеки для захисту своїх систем від CVE-2019-0708, що є критичною вразливістю для виконання віддаленого коду, йдеться у повідомленні Microsoft.

“Враховуючи потенційний вплив на клієнтів та їхні підприємства, ми прийняли рішення зробити доступні для оновлень безпеки для платформ, які більше не входять до основної підтримки. Ці оновлення доступні лише в каталозі Microsoft Update. Ми рекомендуємо, щоб клієнти, які використовують одну з цих операційних систем, завантажували та встановлювали оновлення якомога швидше”. – наголошують у компанії.

Оновлення доступні за посиланнями:

Нагадаємо, модифіковане оновлення Adobe вирішило серйозні проблеми безпеки у Flash, Acrobat та Reader, що може призвести до витоків інформації або довільного виконання коду. Технологічний гігант випустив набір рекомендацій, що детально описують вразливості, про які повідомляється та які виправлені в цьому місяці

Також компанія Apple планує запустити низку нових додатків, функцій та засобів розробки на своїй щорічній конференції з програмного забезпечення наступного місяця. Для поліпшення своїх пристроїв і зміцнення зв’язку з клієнтами, гігант комп’ютерних технологій продовжуватиме балансувати між залученням зовнішніх виробників додатків та одночасно конкурувати з ними.

Окрім цього, одним з найвідоміших та простих методів запобігання втрати важливих даних є резервне копіювання файлів або бекап. Даний процес забезпечує зберігання будь-якого важливого документа або інформації в окремому місці від оригіналу для уникнення втрати інформації.

Поділитися
Exit mobile version