Найкращі нові ноутбуки CES 2021

8 хв. читання
Businessman analyzing investment charts with laptop. Accounting

Цього року CES є повністю віртуальною, на ній не заплановано персональних заходів, виставок для перегляду чи позаурочних вечірок у Лас-Вегасі. Незважаючи на різкий контраст із попередніми роками, одне не змінилося: безліч анонсів інноваційних продуктів, зокрема нових ноутбуків. У статті зібрані найкращі нові ноутбуки щорічного шоу електроніки.

Acer Predator Triton 300 SE

Лінійка ігрових ноутбуків Acer Predator оновлюється новим Predator Triton 300 SE.

Predator

Acer Predator Triton 300 SE має 14-дюймовий FHD-екран із частотою оновлення 144 Гц. Він працює 10 годин на зарядці, має RGB-клавіатуру з підсвічуванням із трьома зонами і підтримує такі варіанти підключення, як Thunderbolt 4, USB 3.2 та HDMI. Він оснащений серією H процесорів 11-го покоління Intel і  відеокартою GeForce RTX 3060 від Nvidia, що дає на 10% кращу продуктивність порівняно з попередником.

Predator Triton 300 SE також має наконечники крил вентилятора та направляючу вітру для збільшення впуску повітря та перенаправлення потоку повітря. Загальний розмір – 0,7 дюйма і важить 3,75 фунта. Запуск у березні 2021 року.

1399 ДОЛАРІВ НА ACER

Два ASUS ROG на 15 FR

Остання машина ROG від Asus – це багатоекранний ноутбук, подібно до його подвійних екранів Zenbook.

Називається Asus ROG Zephyrus Duo 15 SE, він має вторинний екран між клавіатурою та головним екраном. Другий дисплей призначений для багатозадачності або навіть геймерів, які хочуть транслювати або записувати геймплей. Компанія спільно з розробниками створює інтерактивний вміст для додаткового дисплея.

Подвійний екранований ноутбук Asus оснащений процесором AMD Ryzen 9 5900HX, графікою Nvidia GeForce RTX 3080, 15,6-дюймовим екраном з 14-дюймовим додатковим дисплеєм, двостороннім шумопоглинанням та модернізованими динаміками.

2899 ДОЛАРІВ НА ASUS

HP Elite Dragonfly Макс

Цей 13,3-дюймовий діловий ноутбук призначений для тих, хто працює вдома та постійно бере участь у відеодзвінках.

Він пропонує чотири мікрофони широкого діапазону, які використовують ШІ для оптимізації звуку, а також має 5-мегапіксельну камеру, а не камеру 720p. Він також має технологію EyeSafe для зменшення напруги очей після подальшого використання.

Він оснащений процесорами Intel 11-го покоління і буде доступний у 4G або 5G. Запуск у січні 2021 року.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ЗАРАЗ НА HP

HP Elite Folio

HP Elite Folio використовує дизайн 2-в-1, що дозволяє переключатися між ноутбуком та планшетом залежно від завдання. У режимі планшета Ви можете використовувати HP Elite Slim Active Pen для розмітки документів. Перо поміщається у вбудований слот для зберігання даних над клавіатурою, де воно також може заряджатися, коли не використовується.

Ця гібридна машина оснащена процесором Qualcomm 8cx Gen 2 Arm, який, за твердженням HP, Elite Folio може забезпечити 24,5 годин відтворення локальних носіїв, перш ніж акумулятор розрядиться.

13,5-дюймовий ноутбук підтримує Wi-Fi 6. Він також має опцію 5G. Запуск у лютому 2021 року.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ЗАРАЗ НА HP

Lenovo ThinkPad X1 Titanium Yoga

Бізнес-ноутбуки були важливою темою на CES, і ThinkPad X1 Titanium Yoga не стала винятком.

Найновіший 2-в-1 Lenovo має 13,5-дюймовий екран і товщину менше 0,4 дюйма (загальна 0,45 дюйма). Він поставляється у обробці з титанового покриття, працює на процесорах Intel 11-го покоління та має чотири мікрофона для відеодзвінків. Він також має функцію виявлення присутності людини для автоматичного блокування пристрою, коли Ви відходити від пристрою.

Також є варіанти підключення 4G LTE та 5G. Запуск у січні 2021 року.

1899 ДОЛАРІВ НА LENOVO

LG Gram 17 (2021)

LG Gram 17 має 17-дюймовий екран у розмір 15-дюймового ноутбука, хоча інші моделі LG Gram також були анонсовані на виставці CES 2021, включаючи LG Gram 16, LG Gram 14 і кабріолет 2-в-1 конструкції для 16-дюймових та 14-дюймових моделей. LG оснастила весь модельний ряд співвідношенням сторін 16:10.

LG Gram 17 оснащений новими процесорами 11-го покоління від Intel і важить 2,98 фунта. Жодної ціни та дати випуску не оголошено.

ПОДИВІТЬСЯ ЗАРАЗ НА LG

Razer Blade 15 Advanced

Razer представляє масу поліпшень специфікацій у своїй лінійці ігрових ноутбуків Blade 15 та Pro 17 до 2021 року, включаючи екрани QHD. Ви навіть можете отримати 1440p QHD-дисплей із швидкою частотою оновлення.

Крім того, у них вбудована технологія змінної швидкості оновлення від G-Sync від Nvidia. Ноутбуки Blade вищого класу також постачаються з новими графічними чипами Nvidia RTX 3000. Blade 15 Advanced – назва Razer для більш потужної моделі – оснащений RTX 3070 та екраном QHD з G-Sync.

Ви зможете налаштувати цю модель до спеціального варіанту RTX 3080, який має 16 ГБ VRAM. Також є більший Blade Pro 17, який коштуватиме від 2299 доларів і оснащений RTX 3060. Доступне попереднє замовлення.

$ 2499 НА RAZER

Samsung Galaxy Chromebook 2

Оригінальний Galaxy Chromebook від Samsung отримав оновлення та дешевшу ціну. Названий Galaxy Chromebook 2, він коштує від 549,99 доларів порівняно з ціною попередньої моделі в 999,99 доларів.

Зауважте, що остання модель оснащена сенсорним екраном QLED порівняно з 4K AMOLED-дисплеєм версії 2020 року. Новий Galaxy Chromebook також більше не постачається з S Pen від Samsung. В іншому, він має 13,3-дюймовий екран і доступний у тому ж червоному кольорі, що і оригінал.

Він поставляється з процесором Intel Celeron або i3 з 4 ГБ/8 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ/128 ГБ пам’яті. Запуск у першому кварталі 2021 року.

549 ДОЛАРІВ НА SAMSUNG

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як використовувати “Швидкі команди” на Apple Watch? – ІНСТРУКЦІЯ

Як змінити обліковий запис Google за замовчуванням на комп’ютері? – ІНСТРУКЦІЯ

Як використовувати Google Duo для здійснення відеодзвінків? – ІНСТРУКЦІЯ

Як додавати, редагувати або видаляти збережені паролі в Microsoft Edge? – ІНСТРУКЦІЯ

Як швидко очистити всі сповіщення на Mac? ІНСТРУКЦІЯ

Нагадаємо, американське розвідувальне співтовариство офіційно звинувачує російських хакерів у зламі SolarWinds. Підозрюють, що російські хакери, які фінансуються державою, зламали ІТ-компанію SolarWinds, яку вони потім використали як стартовий майданчик для проникнення в кілька урядових відомств США

Також дослідники з безпеки виявили нову родину програм-вимагачів, яка націлилася на корпоративні мережі, та попередили, що професійні кіберзлочинці вже вдарили по декількох організаціях за допомогою схеми шифрування файлів.

Окрім цього, браузер Edge буде постійно звіряти інформацію з базами даних про розсекречені логіни і паролі – користувачі отримуватимуть інформацію у разі виявлення діяльності з боку кібершахраїв. Також власникам пристроїв надаватимуть поради, що дозволяють змінити конфіденційні дані з метою збереження високого рівня безпеки.

За останніми даними, один із найбезпечніших месенджерів Signal набуває популярності як в Україні, так і в США. Навіть Ілон Маск підтримав хвилю популярності і порадив користуватися Signal у себе в Твіттері. У чому його переваги, читайте у статті.

Поділитися
Exit mobile version