Наступне покоління iPhone може отримати екран, що ніколи не вимикається

4 хв. читання
iphone user red

Зараз з’явилися деякі цікаві інсайди щодо майбутньої лінійки Apple iPhone 2021 року, які вказують на екран майбутнього iPhone, який ніколи не вимикається або постійно щось відображається на ньому. Про це пише видання Tech Times.

Як повідомляється, майбутній  низькотемпературний полікристалічний оксидний (LTPO) 120 Гц дисплей зможе показувати екран блокування користувача необмежений час, а також надавати низку досить важливої ​​інформації самостійно. Цю функцію насправді можна побачити на деяких конкретних смартфонах Android.

За даними інсайдера, який пише під псевдонімом Макса Вайнбаха, лише показник заряду акумулятора і зображення годинника на телефоні будуть постійно видимими, і можливо також буде видно рядок статусу – там будуть видні нові сповіщення, що з’являються лише на мить, щоб уникнути безладу на екрані.

Потім той же Вайнбах повторив  ранішні чутки про майбутню оновлену камеру, яка потрапляє в наступні Apple iPhone. Це включає нову та вдосконалену надширококутову камеру, яка, за його словами, матиме кращі показники при недостатньому освітленні, додаткову автоматичну камеру для астрофотографії та навіть щось на зразок режиму відеопортрету, подібного до того, що є у  Galaxy S21.

Для тих, хто знайомий з магнітами MagSafe, вони можуть також з’явитися в телефоні.  Іншою деталлю може бути новий колір корпусу для дорожчих версій iPhone – вони можуть бути матово-чорними. Також зазначається, що Apple iPhone 13 насправді буде використовувати набагато менший  виріз для передньої камери з Face ID. Це буде поєднуватися з майбутнім можливим датчиком зчитування відбитків пальців, вбудованим в дисплей.

На даний момент рекомендується бути обережними, вірячи цим чуткам. Було зазначено, що незалежно від того, наскільки точним може бути Вайнбах, Apple може легко змінити деякі функції до початку виробництва або навіть під час виробництва. Прикладом цього є те, що, за чутками, компанія скасувала свій новий 120 Гц дисплей для  iPhone 12 через проблеми внутрішнього заряду акумулятора.

Майбутня використовувана технологія виробництва дисплеїв має багато перспектив, враховуючи сучасні досягнення в галузі технологій. LTPO відома як ключ до того, щоб зробити ці технології життєздатними в останніх годинниках Apple Watches. Вони також використовувались в інших моделях конкурентів, таких як Samsung Galaxy Note 20 Ultra.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як не стати жертвою кіберзлочину, якщо працюєш вдома? ПОРАДИ

Що таке спуфінг і як запобігти атаці? ПОРАДИ

Чи варто користуватися WhatsApp? П’ять правил безпеки від найбільш розшукуваного хакера світу

Як перенести бесіди з WhatsApp у Telegram на Android? – ІНСТРУКЦІЯ

Як перенести історію чату з WhatsApp у Telegram для iPhone? – ІНСТРУКЦІЯ

Як змінити на Android обліковий запис Google за замовчуванням? – ІНСТРУКЦІЯ

Як дізнатися, які дані Google знає про Вас і видалити їх? – ІНСТРУКЦІЯ

Діяльність одного з найбільших у світі фішингових сервісів для атак на фінансові установи різних країн припинили правоохоронці. Від фішингових атак цього сервісу, який створив та адміністрував 39-річний мешканець Тернопільщини, постраждали 11 країн світу.

Досліднику у галузі кібербезпеки вдалося зламати внутрішні системи понад 35 найбільших компаній, серед яких були Microsoft, Apple, PayPal, Shopify, Netflix, Yelp, Tesla та Uber. У цьому фахівцеві допомогла нова атака на ланцюжок поставок софту.

Для обходу захисних поштових шлюзів і фільтрів автори адресних фішингових листів використовують новаторський спосіб приховування шкідливого вмісту сторінки. Теги JavaScript, впроваджувані в HTML-код, шифруються з використанням азбуки Морзе.

Нове сімейство програм-вимагачів під назвою Vovalex поширюється через піратський софт, замаскований під популярні утиліти для Windows – наприклад, CCleaner. Одна цей шифрувальник має певну особливість, що відрізняє його від інших “шкідників” подібного класу.

Поділитися
Exit mobile version