Нова функція Gmail допоможе в написанні листів

2 хв. читання
Як відкликати надісланий лист у Gmail

Google представила оновлену функцію розумного введення тексту. Компанія обіцяє позбавити користувачів від необхідності набирати зайві знаки.

Функція Smart Compose Gmail адаптується до стилю написання листів користувачів. Про це повідомляє видання The Verge.

Smart Compose запам’ятовує окремі, невеликі фрази (наприклад, “Привіт, друзі”). І відтворює їх при створенні нових листів. Також Smart Compose буде пропонувати назви теми, засновані на змісті листа.

Google стверджує, що оновлена функція “Розумне введення” позбавляє людей від необхідності набирати “понад 1 мільярд символів в тиждень”.

До речі, на початку 2017 року компанія Google запровадила заходи безпеки, спрямовані на боротьбу зі спамом і фішинговими атаками в Gmail за допомогою машинного навчання. Компанія  заявила, що з того часу інструменти змогли виявити небажані та шкідливі повідомлення електронної пошти з точністю до 99,9%. Тепер Google підсилює антиспам-можливості Gmail за допомогою технології TensorFlow.

Нагадаємо, що Google запровадила чергові оновлення для поштового сервісу Gmail. Так, відтепер у пошті користувачі матимуть змогу перекреслювати текст у полі листа, а також відмінити дію з видалення чи введення певного тексту.

Також у новому дизайні мобільної версії пошти Ви зможете швидко переглядати вкладені файли, наприклад, фотографії, не відкриваючи або прокручуючи бесіду.

Окрім цього, Cybercalm повідомляв, що корпорація Google заперечує доступ сторонніх компаній до листів користувачів поштового сервісу Gmail.

Поділитися
Exit mobile version