Оновлення WhatsApp дозволить переносити історію повідомлень на інші платформи

4 хв. читання

Однією з найпопулярніших програм обміну повідомленнями для користувачів смартфонів на ринку зараз є WhatsApp. Але, оскільки люди кожні кілька років оновлюють смартфони, багато хто хоче мати зручний та надійний  спосіб перенести свої історії чатів на новий пристрій.

На сьогодні Ви  можете використовувати один і той же обліковий запис WhatsApp на новому пристрої на тій же платформі (Android чи iOS), але історія чату не переноситься, якщо платформи різні. І це велика проблема для тих, хто переходить з однієї екосистеми в іншу.

WhatsApp працює над функцією, яка дозволить користувачам переносити історію чату на іншу платформу, і, як очікують, це з’явиться в майбутньому оновленні для пристроїв iOS та Android, пише Slashgear.

whatspp logo

Оновлення вирішить проблему, яка заважає користувачам відновлювати історію чату після придбання нового пристрою, який не входить до тієї самої операційної системи. На даний час користувач, який переходить з пристрою Android на iPhone, не може відновити свою історію чату з резервних копій на пристрій Apple.

WhatsApp працює над вирішенням цієї проблеми. З’явилися скріншоти, на яких WhatsApp просить оновити пристрій користувача для передачі історії чату. Завдяки новій функції, користувачі зможуть переміщувати свою історію чату між платформами пристроїв в будь-якому напрямку. Функція може бути застосована і для того, щоб дозволити  переносити історію повідомлень на інший номер телефону.

Ви зможете розпочати процес міграції чату лише тоді, коли Ви приєднаєте новий пристрій до свого облікового запису WhatsApp. Функція також перенесе всі носії інформації в історії чату на новий пристрій. Також в планах – процес зміни телефонних номерів із збереженням історії чатів та медіа.  Наразі ця функція перебуває на стадії розробки для WhatsApp на Android та iOS і буде запропонована в майбутньому оновленні, точна дата виходу якого поки не визначена.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як завантажити дані Google Maps? ІНСТРУКЦІЯ

Психічне здоров’я у дітей від соцмереж і смартфонів не страждає – ДОСЛІДЖЕННЯ

Як створити надійний пароль? ПОРАДИ

Як вберегти свої банківські рахунки від кіберзлочинців? ПОРАДИ

Що таке FLoC Google і як він буде відстежувати Вас в Інтернеті?

До речі, пандемія спричинила нову хвилю цифрової трансформації у всьому світі. І державні установи не залишилися осторонь цього процесу. Завдяки розширенню цифрової інфраструктури, зокрема створенню нових додатків та сервісів, віддалених робочих місць та переходу в хмарне середовище, кількість потенційних векторів атак збільшилася.

Також повністю модульний ноутбук з ОС Windows від Framework тепер готовий до попереднього замовлення за базовою ціною у $999. Клієнти можуть розміщувати замовлення на веб-сайті Framework. 13,5-дюймовий ноутбук складається повністю з модульних деталей, включаючи материнську плату, яку ви можете легко поміняти та замінити.

Кілька редакцій Windows 10 версій 1803, 1809 та 1909 досягли кінця обслуговування (EOS), починаючи з травня , про що Microsoft нагадала нещодавно. Пристрої з випусками Windows 10, які досягли EoS, більше не отримуватимуть технічну підтримку, а також щомісячні виправлення помилок та безпеки, щоб захистити їх від останніх виявлених загроз безпеки.

Окрім цього, після вступу в силу нової політики Google в описі додатків з’явиться додатковий розділ з інформацією про те, до яких даними має доступ продукт. У розробників буде можливість розповісти користувачам про те, для чого додаткам потрібен доступ до тих або інших даних і як їх обробка впливає на загальну функціональність.

Поділитися
Exit mobile version