Оновити застарілі драйвери допоможе новий продукт Avast

1 хв. читання
avast driver

Новий програмний продукт, який шукає застарілі драйвери і оновлює їх одним кліком, представила компанія Avast.

Про це пише видання “Компъютерное обозрение“.

Avast Driver Update виявляє відсутні або застарілі драйвери за допомогою смарт-сканування та оновлює, щоб запобігти збоям, помилкам і проблеми з підключенням ПК.

“Усі пристрої, встановлені або підключення до ПК, мають драйвери для двостороннього зв’язку між пристроєм і операційною системою. Застарілі або відсутні драйвери можуть призвести до проблем з продуктивністю або потенційним загрозам безпеці, – коментує президент підрозділу споживчих рішень Avast Ондржей Влчек. – Наш потужний і простий у використанні інструмент підтримується великою базою даних, яка налічує понад 127 000 драйверів пристроїв, включаючи такі великі бренди, як Acer, Canon, Dell, HP, Intel, LG, Samsung та інші, щоб користувачі завжди отримували новітні і стабільні версії драйверів пристроїв, що відповідають системі”.

Avast Driver Updater сканує і оновлює драйвери, щоб скоротити і запобігти проблемам з пристроями, які користувачі підключають до своїх комп’ютерів, таких як принтери і сканери, миша і клавіатура, навушники і динаміки, фото- і відеокамери, монітори та інші зовнішні пристрої.

Поділитися
Exit mobile version