Samsung готує ще один новий смартфон

6 хв. читання

Телефон нагадує Galaxy M31. Це може бути чимось на зразок збереження фірмового стилю або просто збігом, але і спадкоємність моделі виключати не варто.

Новий смартфон отримає назву Samsung Galaxy F41 і вийде в світ 8 жовтня. Головною відмінною рисою смартфона повинна стати величезна батарея ємністю 6000 мАг. Цю інформацію підтверджує Flipkart.

Крім величезної батареї смартфон отримає великий екран з каплевидним вирізом у верхній частині і тонкими рамками. Хоча, можливо, тонкими вони здаються на тлі розмірів корпусу.

Якщо Galaxy F41 виявиться перейменованим Galaxy M31, то він буде відрізнятися, як мінімум, камерами, яких в новинці буде на одну менше. Модуль з трьома камерами розташується в верхньому лівому кутку задньої панелі. Ці камери будуть вирівняні по вертикалі, і всі вони будуть частиною одного модуля камери. Поруч з останньої камерою в черзі розташується світлодіодний спалах. Модуль камери, до речі, буде виступати ззаду.

samsung f41

Характеристики

Всі фізичні клавіші нового телефону будуть розташовані праворуч, а сканер відбитків пальців – на задній стінці. Це означає, що екранного сканера ми не отримаємо.

Передбачається, що цей пристрій буде виготовлено з пластика. На рендері матеріал корпусу, природно, розпізнати не вийде, але якщо новинка буде зроблена на базі Galaxy M31, а він має саме пластикову задню частину.

Дисплей Galaxy F41 матиме діагональ 6,4-дюйма , а дозвіл буде тільки FullHD+, що якось замало для такого розміру. Зате це буде Super AMOLED. Що не говори, а з дисплеями у Samsung все в порядку, і вони можуть робити навіть недорогі смартфони з якісними екранами.

Працювати смартфон буде під управлінням фірмового процесора Exynos 9611. Оперативної пам’яті буде 6 або 8 ГБ, а вбудованої 64 або 128 ГБ. З коробки на Galaxy F41 буде встановлений Android 10 з фірмовою оболонкою One UI 2.1 Core, але майже напевно з часом він оновиться до Android 11. Якщо компанія вирішить додати його в свою програму оновлення, то нові версії Android він буде отримувати ще три роки.

Якщо повернутися до камер, варто сказати, що в новинці очікуються три модуля з дозволом 64 Мп, 8 Мп і 5 Мп . Фронталка буде тільки одна, зате з дозволом 32 Мп. До речі, дисплей пристрою буде плоским, як і в Samsung Galaxy S20 FE.

У телефоні буде два слота для SIM-карт, при цьому буде підтримуватися LTE. 5G ми, швидше за все, не дочекаємося, але для недорогих моделей це поки нормально. Зате в смартфоні буде Bluetooth 5.0 і аудіороз’єм 3,5 мм. Це вже само по собі добре, як і те, що заряджатися пристрій буде через USB Type-C , який буде розташований в нижній частині корпусу.

Коли вийде Samsung Galaxy F41?

У мережі можна зустріти інформацію про те, що цей смартфон спочатку буде ексклюзивним для Індії. Є ризик, що він так і не покине меж цієї країни, але в нинішньому році виробникам доводиться уніфікувати поставки, тому цілком можливо, що він добереться і до інших країн. У будь-якому випадку, якщо він Вам дуже сподобається, ви зможете замовити його через перекупників. Головне розуміти, чи потрібен він Вам з тієї націнкою, яка у них буде.

Як проявить себе новий Samsung, покаже час. Поки рано говорити про це з упевненістю. Але те, що компанія випускає пристрої одне за одним, явно говорить про те, що вона прагне підвищити свої продажі.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як обмежити перегляд небажаного контенту для дітей у TikTok? Поради для батьків

10 кращих застосунків для Android та iOS, які допоможуть Вам у навчанні

Чому слід оновлювати програмне забезпечення? Поради

Як заблокувати небажаний контакт у Facebook? – ІНСТРУКЦІЯ

Як зупинити відстеження небажаними програмами Вашої точної геолокації? ІНСТРУКЦІЯ

Як скопіювати файли на USB-накопичувач на Chromebook? – ІНСТРУКЦІЯ

Нагадаємо, виявили нову шпигунську кампанію проти користувачів Android, в рамках якої зловмисники поширюють “Pro-версію” TikTok. Шкідливе ПЗ здатне захоплювати контроль над базовими функціями пристрою – робити фотографії, читати і відправляти SMS-повідомлення, здійснювати телефонні дзвінки і запускати додатки.

Також співробітники компанії Facebook вручну переглядають запити на розкриття інформації користувачів, не перевіряючи електронні адреси тих, хто запитує доступ до порталів, призначених виключно для співробітників правоохоронних органів. Іншими словами, будь-хто, у кого є електронна адреса, може отримати доступ до порталів, де правоохоронні органи запитують дані про користувачів Facebook і WhatsApp.

З’явилася офіційно ОС Android 11, яка розповсюджується серед компаній-виробників смартфонів та розробників Android. Остання версія мобільної ОС Google фокусується на трьох ключових темах – людське життя, елементи керування та конфіденційність – і робить їх більш помітними на Вашому смартфоні.

Фахівці Колумбійського університету провели дослідження на предмет безпеки Android-додатків, і 306 додатків містили серйозні криптографічні уразливості. Найпоширенішими проблемами опинилися використання небезпечного генератора псевдовипадкових чисел, непрацюючі хеш-функції, використання режиму роботи CBC, повторне використання паролів (в тому числі ненадійних) тощо.

Уразливість BLURtooth можуть використовувати хакери для перезапису ключів аутентифікації Bluetooth. За допомогою уразливості BLURtooth зловмисник може маніпулювати компонентом CTKD для перезапису ключів аутентифікації Bluetooth і таким чином отримати доступ до підтримуючих Bluetooth сервісів і додатків на тому ж пристрої.

Поділитися
Exit mobile version