Що нового чекати від Apple цього року?

3 хв. читання
mac apple

Apple випустить нові моделі iPhone, iPad Pro, MacBook Pro та/або MacBook Air у першій половині 2020 року, згідно з останнім прогнозом аналітика Мін-Чі Куо, який раніше неодноразово виступав у пресі з досить вірними передбаченнями.

Інші продукти, які прогнозує Куо, також будуть випущені –  включаючи навушники високого класу з інтерфейсом Bluetooth (нові AirPods ), бездротовий зарядний килимок та довгоочікувані датчики відстеження, що використовують ультраширокополосний діапазон радіочастот, повідомляє CNET.

Прогноз Куо значною мірою відповідає іншим повідомленням про чутки про випуски продуктів Apple. Новий iPhone  (майбутній SE2 ) стане дешевшою версією смартфона, схожим на iPhone 8, з 4,7-дюймовим  рідкокристалічним екраном та кнопкою з TouchID, а також швидшим  A13 та 3 ГБ оперативної пам’яті, прогнозує Куо. Нові моделі iPad Pro матимуть задню камеру з трьома об’єктивами, яка підтримує 3D-сканування для продуктів AR, і, як очікується, буде оголошено вже в березні, повідомляє Kuo.

За його прогнозом, незрозуміло, чи має на увазі Куо випуск нового MacBook Pro або MacBook Air або обох. Інші джерела повідомили, що нові MacBook Pro скоро будуть анонсовані з детальнішою інформацією щодо конфігурацій. Інших подробиць щодо навушників з інтерфейсом Bluetooth чи зарядного килимка він також не дав.

Незважаючи на ці прогнози, спалах епідемії коронавірусу може вплинути на продукцію Apple. викликавши падіння виробництва та її подорожчання.  У цей вівторок генеральний директор Apple Тім Кук, відповідаючи на питання журналістів, заявив, що компанія дійсно має  постачальників у китайському регіоні Ухань, де вірус вперше з’явився. Поки компанія шукає альтернативні джерела для цих частин, незрозуміло, як вірус вплине на постачальників в інших частинах Китаю. Якщо ситуація не покращиться, прогнозує Куо, Apple, можливо, доведеться відкласти графіки випуску продукції.

Нагадаємо, дослідники Google виявили у браузері Apple Safari численні уразливості, що дозволяли стежити за активністю користувачів в Інтернеті

Також шкідник-вимагач FTCODE знову проявив активність, але тепер він ще й має нові можливості крадіжки інформації, орієнтовані на браузери та сервіси електронної пошти

Окрім цього, розробник Джейн Манчун Вонг випадково відкрила нову функцію у програмі Facebook Messenger, яка дозволить користувачам заблокувати додаток після того, як вони його покинуть, миттєво або після затримки до 1 години. Крім того, можна було б розблокувати додаток інструментом, який називаться “Face ID”.

А під час останніх дослідженнь у Принстонському університеті з’ясувалося, що п’ять основних операторів США стали жертвами атаки “підміна SIM-картки”.

Зверніть увагу, що команда безпеки компанії Google на невизначений термін призупинила публікацію і оновлення будь-яких платних розширень для браузера Chrome в Chrome Web Store. Рішення викликане різким зростанням шахрайських операцій.

 

Поділитися
Exit mobile version